To je to što me zanima!

Ima tek 15 i trenira je Ljubičić: Srušila je 27. tenisačicu svijeta

Svaki put kad mi Ivan nešto kaže, to mi puno znači. Hvala mu na svemu, rekla je Marta Kostjuk (15), koja je šokirala 25. nositeljicu na Australian Openu, Kineskinju Peng koju je dobila 6-2, 6-2
Vidi originalni članak

Stisnula je šaku, čestitala protivnici i pozdravila sutkinju, a potom otrčala u zagrljaj Ivanu Ljubičiću.

Marta Kostyuk, 15-godišnja ukrajinska tenisačica pobijedila je 27. igračicu svijeta i 25. nositeljicu Kineskinju Peng 6-2, 6-2 u prvom kolu Australian Opena. U manje od sat vremena Marta je Kineskinji održala lekciju iz tenisa prepustivši joj tek četiri gema.

 

Marta je najmlađa igračica na Grand Slamu u zadnjih 13 godina, od Bugarke Sesil Karatančeve, a trenira je Ivan Ljubičić i njegov tim. Mlada ukrajinska teniska senzacija dio je priprema za Australiju odradila u Zagrebu.

- Svaki put kad mi Ivan nešto kaže, to mi puno znači. Hvala mu na svemu - rekla je Marta, kojoj je ovo prva pobjeda na Grand Slamu.

- Točno sam znala kako moram igrati. Plan je bio kretati se što više i to sam uspjela. Ne zanimaju me rekordi, obaram ih svake godine, na gotovo svakom turniru. Moj sljedeći meč je najobičniji meč. Drugo kolo. I to je to. Idem korak po korak - rekla je Marta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • onajkojizna 20.01.2018.

    Simpsticna cura a ak tak nastavi bit ce i teniska heroina

  • Gunersss_ 15.01.2018.

    Nesta kao Donna Vekic znaci hahahahah...

  • Hrabri 15.01.2018.

    Sve te naše mlade nade u tenisu traju ni dvadesetčetiri sata

Komentiraj...
Vidi sve komentare