To je to što me zanima!

'Imamo bolje igrače od Dinama, pobjeda nas vodi u drugi krug'

Mi ćemo postaviti igru iz Harkiva. Oni su pokazali da utakmica protiv Atalante nije bila slučajna. Pa Gasperinijeva momčad je jedna od najboljih u Italiji, rekao je Darijo Srna...
Vidi originalni članak

Samo pobjeda nas vodi u drugi krug. Ne bježimo od toga da imamo bolje igrače od Dinama. Ja znam što je Maksimir i kako igrati pred punim tribinama koje traže napadački nogomet, rekao je pomoćni trener Šahtara Darijo Srna (36) za Novu TV dan uoči ključnog dvoboja Dinama i Šahtara u 4. kolu grupne faze Lige prvaka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srna je i uoči prve utakmice govorio da je njegova momčad bolja od Dinama, ali to su Nenad Bjelica i njegovi igrači demantirali na travnjaku. Modri su bili ti koji su dominirali kroz cijelu utakmicu i samo zbog velikih promašaja nisu uspjeli uzeti puni plijen.

SASTAV ZA ŠAHTAR Bjelica odlučio: Samo jedna promjena u odnosu na Harkiv

Susret između Ukrajinskog i hrvatskog prvaka jedan je od ključnih dvoboja u ovoj skupini koji će odlučiti putnika u osminu finala Lige prvaka, a toga su svjesni i u Dinamu i u Šahtaru.

- Mi ćemo postaviti igru iz Harkiva. Oni su pokazali da utakmica protiv Atalante nije bila slučajna. Pa Gasperinijeva momčad je jedna od najboljih u Italiji. Bjelica ih je jako dobro posložio, imaju glavu i rep. Lopte idu stalnu prema Olmu i Oršiću, Petković zna zadržati loptu. Oni su stvarno sjajna ekipa i nisu slučajno u Ligi prvaka. Moramo igrati kao u Harkivu, ali s boljim napadačkim učinkom - rekao je Srna.

PRIJE ŠAHTARA Olmo želi razveseliti Maksimir: Ovo sanjaš, igramo za povijest

Maksimir je rasprodan i sve je spremno za veliku Dinamovu utakmicu. Atmosfera na Maksimiru je opet bajna. Vratili su prvo mjestu u HNL-u, a sada su i u igri da opet osiguraju europsko proljeće- Pobjeda donosi sve, a poraz... On će ipak umanjiti šanse za daljnju fazu Lige prvaka, ali o tom potom.

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Vladovladić_1 06.11.2019.

    Sretno Dario!

  • eugen123 06.11.2019.

    oni neka pričaju sad a mi ćemo pričati na terenu 😁

  • filipcheek 06.11.2019.

    Bolje igrace od dinama? Ha ha ha ha! A jesi mi nasmijao srnetino

Komentiraj...
Vidi sve komentare