To je to što me zanima!

Imamo prvi naslov: 'Mišura je najljepša djevojka na Igrama'

Hvala Olimpijskim igrama što su nam omogućile da upoznamo Antoniju. Ne znamo puno o njoj, no sigurni smo da će uskoro postati zvijezda interneta, piše Bleacher
Vidi originalni članak

Antonija Mišura, barem što se nas tiče, dominira Olimpijskim igrama i puno prije ceremonije otvaranja, uvodne su riječi novinara američkog Bleacher Reporta.

U tekstu pod nedvosmislenim naslovom 'Hrvatska košarkašica Antonija Mišura najljepša je žena na Olimpijskim igrama' autor se divi ljepoti hrvatske košarkašice.

'Hvala Olimpijskim igrama što su nam omogućile da upoznamo Antoniju. Ne znamo puno o njoj, no sigurni smo da će uskoro postati zvijezda interneta', piše Gabe Zaldivar uz priložene foto dokaze Antonijine nesvakidašnje ljepote.

Naravno, i mi se slažemo s Gabeovim izborom koji nam je pružio još jedan razlog da vam priuštimo pogled na galeriju fotografija prekrasne Antonije.

Idi na 24sata

Komentari 201

  • mamba43 26.07.2012.

    Cura je predivna, a ja sam sritna jer je iz mog kraja. Hvala svim pametnim i lipim curama o kojima se može lipo čuti pa da ublaže štetu koju nanosi glupa Ava i njoj slične.

  • ZG reb 24.07.2012.

    I love this girl !!!!

  • duje912 23.07.2012.

    ma ajde...siguran sam da nema ni 50 kg sa krevetom - kome se sviđa takav kostur????

Komentiraj...
Vidi sve komentare