To je to što me zanima!

Imamo brončanu medalju: Pole napravila senzaciju na SP-u...

Naravno da je težila medalji, ali s obzirom na to da je izbornik odlučio da ide u tešku kategoriju, koja nije njezina, malo tko je mislio da može doći do medalje, prepričava nam ponosno njen brat Michael
Vidi originalni članak

S obzirom da sam i sam u svoje vrijeme trenirao taekwondo, znam koliko je odricanja potrebno za ovakav rezultat, kaže Michael Pole, brat sportašice Doris Pole (20) koja se nalazi u Manchesteru na Svjetskom prvenstvu u taekwondou.

Članica zagrebačke Dubrave pobijedila je u četvrtfinalu aktualnu europsku teškašku prvakinju Poljakinju Aleksandru Kowalczuk.

 - Nakon prošlogodišnjeg osvajanja europskog prvenstva za natjecatelje do 21 godine, apetiti su porasli. Naravno da je težila medalji, ali s obzirom na to da je izbornik odlučio da ide u tešku kategoriju, koja nije njezina, malo tko je mislio da može doći do medalje - prepričava nam ponosno brat Michael.

Doris se, kaže, za natjecanje pripremala mjesecima.

- Kao obitelj naravno da smo ponosni i da smo uz nju od samoga početka. Spektakl koji joj obitelj i prijatelji spremaju u ponedjeljak u zračnoj luci samo je početak slavlja koje se nastavlja kod kuće - najavljuje brat.

Doris se u polufinalu borila protiv sjajne Kineskinje Zheng Shuyin, a olimpijska pobjednica ipak je bila prevelik zalogaj za Hrvaticu koja je izgubila 9-2. Ipak, to ne može pokvariti sjajan dojam koji je ostavila i na kraju zasluženo osvojila brončanu medalju na SP-u u Manchesteru.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MateCro 16.05.2019.

    Bravo 🤸

  • DobraVibra 16.05.2019.

    ja bi 1v1

Komentiraj...
Vidi sve komentare