To je to što me zanima!

Imamo svjetski rekord? Fener dobio tri penala za 23 minute!

Svoju prvu utakmicu u novoj sezoni Fenerbahče je odigrao protiv Gazisehira i uredno pobijedio sa laganih 5-0, a prva tri gola pala su u prve 23 minute u kojima je sudac Kardesler za Fener dosudio tri penala
Vidi originalni članak

Počela je i turska liga, Süper Lig. Zadnju utakmicu prvog kola na Sükrü Saracoglu stadionu odigrali su veliki favorit Fenerbahče i slabašni Gezisehir.

Konačnih 5-0 ne iznenađuje nikoga, baš kao ni činjenica da je Fener sa Maxom Kruseom, Victorom Mosesom, Emreom Belozogluom, Nabilo Dirarom i Mauriciom Islom nakon 23 vodio 3-0.

"Malo" jest neobično što je Fener dva od ta tri gola zabio iz penala, a jedan su stigli i promašiti. Ne bi bilo čudo da je u Istanbulu večeras srušen svjetski rekord (ne računajući 'divlje' nedjeljne lige): tri penala u 23 minute!

Moses je zabio penal u 6. minuti, promašio u 13', a u 23. je Emre Belozoglu treći loptu s bijele točke spremio iza Gazisehirovog jadnog golmana Günaya Güvenca.

Treći 11-erac dosuđen je nakon provjere uz pomoć VAR-a, baš kao što je četvrti Fenerov, a prvi koji je zabio Nabil Dirar priznat nakon VAR-kontrole.

Ni med Turcima ni pravice.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Baine 20.08.2019.

    Zamislite da je netko zabio Hajduku 3 gola iz penala, oni bi toliko kmecali (kme kme poput ovaca)da bi napunili kanale suzama... A onda bi prebili sudiju i zapalili grad

  • La_decima_2014 20.08.2019.

    GNK Dinamo: "Challenge accepted..."

  • 20.08.2019.

    birim birim birim,cakun,kebab

Komentiraj...
Vidi sve komentare