To je to što me zanima!

Imate li prijamnik? Mundijal u Rusiji HRT će prenositi u HD-u

HRT-ove snage u Rusiji činit će Ćosić, Balog, Šapit, Ivanović, Jelečević, Petrinec i Šivak. Bit će u studiju i standardni gosti komentatori Beusan, Samovojska, Prosinečki, Jeličić i Pletikosa
Vidi originalni članak

Hrvatska radiotelevizija na televiziji, radiju i platformi HRTi prenosit će sve 64 utakmice Svjetskoga nogometnog prvenstva u Rusiji, objavili su s Prisavlja.

U vrijeme Mundijala (14. lipnja - 15. srpnja) HRT će pokrenuti eksperimentalno emitiranje 2. programa HTV-a u visokoj razlučivosti (HD) kojega će biti moguće pratiti svi korisnici s televizijskim prijamnikom MPEG-4.

S nacionalne dalekovidnice stigla je i najava kako će utakmice Mundijala prenositi Drago Ćosić, Stjepan Balog, Marko Šapit, Viki Ivanović, Robert Jelečević, Luka Petrinec i Marko Šivak.

Svaki dan tijekom prvenstva HRT će emitirati posebne studijske emisije s početkom u 19:30. Urednici i voditelji bit će Marko Šapit i Robert Jelečević, a gosti komentatori Mateo Beusan, Anton Samovojska, Robert Prosinečki, Joško Jeličić i Stipe Pletikosa.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • antonio1706 09.04.2018.

    Zašto svi hrvatski programi nisu u Hd-u?

  • Josip Joe Milovich 09.04.2018.

    Treba pisati peticiju da maknu Baloga, taj ima rijetku sposobnost da i najbolju utakmicu učini negledljivom.

  • samo argumenti 09.04.2018.

    Mene je ugodno iznenadio komentarima I.Cvitanović u emisiji treće poluvrijeme.Čovjek ne priča:" to nije dobro... itd",nego educira kako bi trebalo postupiti u kojoj situaciji.Sigurno bi bio bolji od nekih redovitih pametnjakovića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare