To je to što me zanima!

Incident na Touru: Gledatelj na Marka Cavendisha bacio urin

Osjećam se posramljeno nakon što mi je prijatelj Mark Cavendish rekao da su mu navijači zviždali pa čak i bacili urin na njega, rekao je timski kolega Jerome Pineau
Vidi originalni članak

Jubilarno 100. izdanje Tour de Francea ne može proći incidenata pa se tako već drugi dogodio u dvije uzastopne etape u kojima je glavnu ulogu igrao Britanac Mark Cavendish.

Nakon što se nakon 10. etape u utorak našao na meti kritika zbog guranja laktom Toma Veelersa u posljednjem sprintu, Cavendishu se za vrijeme današnjeg kronometra dobio svoje.

Naime, u jednom trenutku utrke Cavendisha je gledatelj iz publike zalio urinom, iako organizator još nije potvrdio o kakvoj se tekućini radi.

No njegov kolega iz momčadi Omega Pharma Quick Step Jerome Pineau, potvrdio je što se dogodilo nakon što mu je Cavendish objasnio situaciju.

- Jučer sam bio jako ponosan na podršku navijača, ali danas se osjećam posramljeno nakon što mi je prijatelj Mark Cavendish rekao da su mu navijači zviždali pa čak i bacili urin na njega tijekom vožnje. To je skandalozno - rekao je Pineau.

Nakon jučerašnjeg incidenta Veelers je bio šokiran Cavendishevim udaranjem laktom, ali zbog toga britanski biciklist nije kažnjen.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • BranimirTušek 10.07.2013.

    Naime, u jednom trenutku utrke Cavendisha je gledatelj iz publike zalio urinom, iako organizator još nije potvrdio o kakvoj se tekućini radi. ----> BESMISLENA REČENICA

  • JunFan 10.07.2013.

    Bacio urin direktno iz pipe il kaj?

  • SickFluf 10.07.2013.

    Covjek ga je samo htjel obilježi da je njegov.

Komentiraj...
Vidi sve komentare