To je to što me zanima!

Incident u finalu Melbournea: Upali na tribine i izazvali kaos

Finale Australian Opena između Novaka Đokovića i Daniila Medvedjeva igrala se pred punim tribinama, a u jednom trenutku se iz gomile izdvojila grupica demonstranata te su morali intervenirati zaštitari
Vidi originalni članak

U finalu Australian Opena pred gotovo punim tribinama Novak Đoković i Daniil Medvedjev borili su se za Grand Slam titulu, a na tribinama centralnog terena izbila je prava drama.

POGLEDAJTE VIDEO: Đoković na Adria Touru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Đoković je dominirao protiv Rusa, te je za sat i 54 minute došao do devete pobjede na Australian Openu i tako prekinuo pobjednički niz Medvedjeva koji je osvojio posljednja četiri turnira na kojima je igrao. 

Tijekom drugog seta, zaštitari su imali pune ruke posla te su na silu morali reagirati i izbaciti grupicu demonstranata. 

Za sada nije poznato o kome se točno radi, ali jedna od demonstratorica nosila je majicu s natpisom "Oslobodite ih sve" pritom misleći na izbjeglice. 

Tenisači nisu previše obraćali pozornost na situaciju koja se zbivala na tribinama Rod Laver Arene, a nakon što su demonstratori udaljeni situacija je stavljena pod kontrolu. 

Đoković je uvjerljivo pobijedio Medvedjeva rezultatom 3-0 (7-5, 6-2, 6-2) i tako osvojio 18. Grand Slam naslov što je samo dva manje od Federera i Nadala.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dusansk 21.02.2021.

    Pricaj srpski da te ceo svet razume...

  • 21.02.2021.

    ''Demonstratori'' dobili dozvolu ''demonkrata'' za harač po sportskim terenima. Eto, pravopis mi dozvoljava ovakvu istinu.

  • lav24 21.02.2021.

    Ma ko nas bre zavadi

Komentiraj...
Vidi sve komentare