Obavijesti

Sport

Komentari 6

Incident u finalu Melbournea: Upali na tribine i izazvali kaos

Incident u finalu Melbournea: Upali na tribine i izazvali kaos

Finale Australian Opena između Novaka Đokovića i Daniila Medvedjeva igrala se pred punim tribinama, a u jednom trenutku se iz gomile izdvojila grupica demonstranata te su morali intervenirati zaštitari

VIDEO

U finalu Australian Opena pred gotovo punim tribinama Novak Đoković i Daniil Medvedjev borili su se za Grand Slam titulu, a na tribinama centralnog terena izbila je prava drama.

POGLEDAJTE VIDEO: Đoković na Adria Touru

Pokretanje videa...

Novak Đoković pozitivan je na koronu 01:06

Đoković je dominirao protiv Rusa, te je za sat i 54 minute došao do devete pobjede na Australian Openu i tako prekinuo pobjednički niz Medvedjeva koji je osvojio posljednja četiri turnira na kojima je igrao. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tijekom drugog seta, zaštitari su imali pune ruke posla te su na silu morali reagirati i izbaciti grupicu demonstranata. 

Za sada nije poznato o kome se točno radi, ali jedna od demonstratorica nosila je majicu s natpisom "Oslobodite ih sve" pritom misleći na izbjeglice. 

Tenisači nisu previše obraćali pozornost na situaciju koja se zbivala na tribinama Rod Laver Arene, a nakon što su demonstratori udaljeni situacija je stavljena pod kontrolu. 

Đoković je uvjerljivo pobijedio Medvedjeva rezultatom 3-0 (7-5, 6-2, 6-2) i tako osvojio 18. Grand Slam naslov što je samo dva manje od Federera i Nadala.

Australian Open
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi