To je to što me zanima!

Incidenti presudili: Ladić pred otkazom, kandidat N. Kovač

Nakon četiri godine mlada reprezentacija bi mogla imati novog čovjeka na klupi. Vrti se nekoliko imena. Kovač, Robert Jarni, Dado Pršo i Goran Vlaović su najzvučnija
Vidi originalni članak

Dražen Ladić je prije par mjeseci sudjelovao u prometnoj nesreći, a kako se čini glavni je krivac incidenta u kojem je stradalo nekoliko ljudi. 'Skršio' je svoj Mercedes, a onda je pokušao oštetiti Croatia osiguranje za 140.000 kuna koristeći se sumnjivom policom kasko osiguranja koja je napravljena nakon sudara, pa mu nakon kaznene prijave možda prijeti i (uvjetna) zatvorska kazna. 

Ponašanje je to koje ne dolikuje izborniku U-21 reprezentacije i čini se kako su mu u HNS-u odlučili naći nasljednika. Idući tjedan mogao bi dobiti otkaz, piše SportPlus. 

- Moramo u ponedjeljak vidjeti što se dogodilo i razgovorati s nadležnim institucijama, ne treba prejudicirati - rekao je tajnik HNS-a Zorislav Srebrić koji inače odbija govoriti o špekulacijama pa se da zaključiti kako je ovo ipak ozbiljnija priča.

Također, Ladić male 'vatrene' nije odveo na veliko natjecanje pa bi nakon četiri godine U-21 reprezentacija mogla imati novog čovjeka na klupi. Vrti se nekoliko imena.

Niko Kovač, Robert Jarni, Dado Pršo i Goran Vlaović najzvučnija su imena. Kovač radi u Red Bull Salzburgu, ali teško da bi odbio ovakvu ponudu, najveću u kratkoj karijeri. Ostali imaju nešto manje šanse, ali svi imaju potrebne licence i veliku želju. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • RokoPrć 09.01.2011.

    Šta ga sad svi pljujete pa nije nikom ništa ukrao i vi skupa samnom bi to napravili sanadera i ekipu trpite 20 godina uh kakav narod smo sad nije više dobar trener ljudi pa svi smo krvavi ispod kože

  • depeche mode 09.01.2011.

    ladić je lopovska HDZ pe***čina sramota ove zemlje

  • pacijent 09.01.2011.

    Za mene je naj veci kandidat Niko kovac ima srce i iskustva i kao covijek i prijatelj je top!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare