To je to što me zanima!

Indijci Messija i Modrića mogu gledati samo na - Facebooku

Facebook će svojim prijenosima Primere pokriti publiku od 348 milijuna ljudi, koliko ima korisnika te mreže u Indiji, Afganistanu, Bangladešu, Butanu, Nepalu, Maldivima, Šri Lanki i Pakistanu
Vidi originalni članak

Indijci, ali i ostali stanovnici indijskog potkontinenta, od ove će sezone utakmice španjolske Primere moći pratiti isključivo preko Facebooka!

Ta je društvena mreža potpisala ekskluzivni ugovor s vodstvom La Lige za sljedeće tri sezone. Nije poznato o kolikoj svoti novca je riječ, ali prethodni vlasnik prava, Sony, 2014. ih je otkupio za 32 milijuna dolara.

Facebook će tako svojim prijenosima utakmica Messija, Modrića i ostalih zvijezda u Španjolskoj, pokriti publiku od 348 milijuna ljudi, koliko ima korisnika te mreže u Indiji, Afganistanu, Bangladešu, Butanu, Nepalu, Maldivima, Šri Lanki i Pakistanu. Na samu Indiju otpada 270 milijuna korisnika.

Nije to prvi ulazak Facebooka u prijenos sportskih događaja. Zuckerbergovo poslovno carstvo prenosi i utakmice MLB-a (Major Baseball League) američkoj publici i to plaća, otkriveno je, milijun dolara po utakmici.

U početku će utakmice španjolske lige biti bez ciljanih oglasa, ali u Facebooku razmišljaju kako ih implementirati u prijenose u budućnosti.

VIDI OVO: 10 stvari koje morate znati o Mariu Mandžukiću.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • towelie 14.08.2018.

    Kako mrzin te azijate po komentarima na stranim stranicama, stvarno malouman narod..

  • 14.08.2018.

    Za 342 miliona ljudi samo 32 miliona dolara?I onda Hrt nema za nas 4 miliona za prijenose.Netko je dobio pinku.

  • jakse 14.08.2018.

    Ja ću gledati nedjeljom u 2 na HRTu.............................

Komentiraj...
Vidi sve komentare