To je to što me zanima!

Iniesta otkrio što se dogodilo: Ja sam trebao pucati penal!

Namjeravao sam izvesti penal, ali Ramos je tražio da on to učini. Bio je uvjeren da će zabiti, a uvijek imamo povjerenja u onoga koji se odluči pucati, kaže Andres Iniesta
Vidi originalni članak

Hrvatska je u zadnjoj utakmici grupne faze Skupine D pobijedila Španjolsku i nanijela joj prvi poraz na Euru nakon 15 utakmica! Kobni po 'furiju' bili su Nikola Kalinić i Ivan Perišić, ali, ruku na srce, Španjolci su sami krivi za poraz.

Nakon vrlo sumnjivo dosuđenog penala, kada je sudac Kuipers vidio faul Šime Vrsaljka nad Davidom Silvom, stvar u svoje ruke preuzeo je Sergio Ramos. Međutim, naknadno se saznalo kako Ramos uopće nije trebao izvesti penal.

- Namjeravao sam izvesti penal, ali Ramos je tražio da on to učini. Bio je uvjeren da će zabiti, a uvijek imamo povjerenja u onoga koji se odluči pucati - rekao je Andres Iniesta.

- Nismo imali sreće i promašili smo penal. No to se događa, zbog poraza prolazimo kroz teške trenutke.

Hrvatska je pobjedom nad aktualnim europskim prvacima osvojila prvo mjestu u skupini i gurnula Španjolce na Italiju u osmini finala.

- Sada moramo nastaviti i pripremiti se za utakmicu s Italijom. Sada se, u teoriji, moramo suprotstaviti snažnijim reprezentacijama u ovom dijelu ždrijeba, no nikad se ne zna što se može dogoditi. Nogomet je takav.

Vicente del Bosque nije mogao ništa pri izvođenju penala.

- Ja više ne odlučujem tko će pucati. To moji igrači dogovaraju među sobom.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Mark1_1 22.06.2016.

    BIČ PLIZ! Penala nije niti bilo ionako. Na šta se oni vade, totalno su jadni.

  • Usora1 22.06.2016.

    od inieste bilo bi za ocekivati da kaze "penal je bio neregularan", a ne da tuguje zbog promasaja.

  • bozo326@gmail.com 22.06.2016.

    Španjolci budite fer,penal nije bilo i nemojte žaliti za njim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare