To je to što me zanima!

Iniesta: Ostao ja u Barceloni ili ne, ona će uvijek biti moj dom

Prošlo je dosta vremena otkad smo počeli pregovore. Oni će postupiti onako kako misle da je to najbolje, ali moja najveća želja je imati dobru sezonu i postići rezultate s klubom, situacija oko ugovora je nejasna
Vidi originalni članak

Posljednjih nekoliko tjedana bilo je burno i turbulentno razdoblje za jednog od najplemenitijih veznjaka zadnjih godina Andresa Iniestu. Sjajni vezni Barcelone još uvijek nije riješio situaciju s klubom oko produžetka ugovora.

Sada je pritisak u potpunosti na predsjedniku Josepu Mariji Bartomeuu, piše Marca, ali stvar je jasna i Andres se više neće upuštati u ikakve konflikte s njime i vodstvom kluba.

Tema o produljenju ugovora iskrsnula je nakon visoke pobjede na Espanyolom 5-0.

- Prošlo je dosta vremena otkad smo počeli pregovore s klubom. Oni će postupiti onako kako misle da je to najbolje, ali moja najveća želja je imati dobru sezonu i postići rezultate s klubom. Ostao ja u Barceloni ili ne, ovo će uvijek biti moj dom - rekao je kapetan Barce.

Bartomeu je govorio da je Iniesta pristao na novi ugovor. To se nije dogodilo, a Andres je rekao kako nije s namjerom 'minirao' predsjednika.

- Razgovarao sam s klubom, oni koji me poznaju znaju da nikad ne bih stavio vlastitu korist ispred kluba. Nisam rekao to što sam napravio da bih kontrirao predsjedniku, samo sam rekao istinu oko cijele situacije - nastavio je Iniesta.

- Za mene je trenutno normalna situacija da razmotrim i druge mogućnosti, još uvijek nisam donio konačnu odluku, ali fokusiraniji sam na svoj posao više nego ikad. A to je najvažnije.

Podsjećamo, novinari su Iniestu po povratku s reprezentativne pauze upitali je li produžio ugovor s Barcelonom, pošto je predsjednik Bartomeu izjavio da jest, na što je Iniesta kratko i jasno rekao "ne". Njegov odgovor podigao je dosta prašine u Barceloni.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • MOONZz 10.09.2017.

    Iskoristit ce covjek situaciju kada je uprava pri raspadu kao razlog za odlazak pa ce mu navijaci manje zamjeriti. Jbg osjetio je covjek da nije vise na nivou kao prije i da treba podici jos neke pare prije nego sto zavrsi nogometnu karijeru.

  • SDP-ov fan 10.09.2017.

    Da Rvatino, prozivam te. Rvatino tebi se obraćam. Gledaj me, gledaj. Tebi govorim. U oči me gledaj, tebi se obraćam.

  • pacovikozec 10.09.2017.

    Počelo je uvlacenje fanovima,znači može se ocekivat I odlazak inieste!

Komentiraj...
Vidi sve komentare