To je to što me zanima!

Iniesta: Ronaldinho me nazvao u 3 u noći i rekao da ide u Real

Brazilski čarobnjak nekoliko je dana prije El Clasica zvao je suigrače usred noći i govorio im da odlazi u Real, no da nikome to ne smiju otkriti. Bio je to Ronaldinhov trik koji je otkrio Iniesta
Vidi originalni članak

Nekoliko dana prije El Clasica s Real Madridom, Ronaldinho me nazvao usred noći! Javio sam se i rekao mi je: 'Andres, znam da je 3 ujutro ali moram ti nešto reći. U lipnju odlazim, moj brat se dogovorio s Realom, to su nevjerojatne cifre, ne mogu reći ne. Ti si mlad, možes me razumjeti. Molim te nemoj reći ništa svlačionici i upravi. Nemoj me izdati, tebi vjerujem više nego ostalima, laku noć', otkrio je Andres Iniesta jednu dosad nepoznatu priču iz vremena kada je Barcelonom vladao brazilski čarobnjak Ronaldinho.

Bilo je to par dana prije Ronaldinhove čudesne predstave u El Clasicu kada mu se poklonio čak i Santiago Bernabeu. Bio je to Ronaldinhov test i način na koji je motivirao suigrače u svlačionici prije derbija.

- Nije mi dao vremena ni da mu odgovorim, spustio je slušalicu. Sljedeći dan svi smo bili zajedno na treningu i osjećala se neka čudna tišina. Cijela momčad je bila čudna. Došao je dan El Clasica i u svlačionici na Bernabeuu Ronaldinho je uzeo riječ: 'Momci, danas igramo važnu utakmicu, oni su jaki, ali mi u posljednje vrijeme funkcioniramo kao obitelj. Zvao sam vas noću da vam kažem kako odlazim u lipnju, ali nitko nije progovorio. Nakon toga shvatio sam da bi svatko od nas prije umro nego odao drugoga! Ja ću ostati ovdje još mnogo godina, sada idemo na teren i idemo podučavati ove iz Madrida!' Te je večeri zabio dva gola i dobio ovacije Bernabeua - kaže Iniesta.

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • keky911 18.02.2016.

    Legenda koja se nikad ne smije zaboraviti, djeci u školama nogometa treba pokazati određene videe od ovog maestra...Pogledajte Brazil u njegovo vrijeme, to je bila ekipa ko da su braća, Carlos, Ronaldo ma legende

  • ayews 18.02.2016.

    U 3 ujutro!To taman kad bi dosa iz disca malo ranije!

  • partner 37 17.02.2016.

    Mislim da se Sergio Ramos i danas sjeca te utakmice.Budalu od njega je pravio Ronaldinho.

Komentiraj...
Vidi sve komentare