To je to što me zanima!

Inter 'ganja' Torresa ako Milito otiđe u Real Madrid

Milito je u svim Mourinhovim scenarijima i želi ga pod svaku cijenu dovesti u Real, a Inter će ga pustiti samo u slučaju ponude koja se ne odbija
Vidi originalni članak

Jose Mourinho došao je u Madrid, potpisao ugovor s Realom, a onda čelnicima kluba rekao:
- Želim da mi dovedete Diega Milita.
Argentinski reprezentativac je u svim Portugalčevim scenarijima i želi ga pod svaku cijenu dovesti u Real. Inter će ga pustiti samo u slučaju ponude koja se ne odbija, a Real kada nekog želi, takve ponude i daje.
Kako piše Il Corriere dello Sport, 70 milijuna bi bilo dovoljno za Milita i Maicona, no Real zasad nudi 50 milijuna eura.
Na San Siru su već pronašli i zamjenu. Španjolski reprezentativac i igrač Liverpoola Fernando Torres, mogao bi zamijeniti crveni dres crno-plavim. Torres po transfermarktu vrijedi 50 milijuna eura, no 'redsi' ga ne bi prodali ispod 70.
Od 11. lipnja do 11.srpnja igra se Svjetsko prvenstvo i u tom periodu će nogometna 'tržnica' utihnuti, no nakon toga se očekuje prava 'ludnica'.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ivano666 01.06.2010.

    Pa Real nema izbora, u želji da budu prvi neznaju više šta bi pa bi kupili i Boga dragog da mogu i opet nebi bili prvi!

  • boixos os 01.06.2010.

    je barca da nema omladinaca bila bi kanta za napucavanje jaooooooooooooooooooooooooooooooooo jaooooooooooooooooooo eo obećajem ovo mi je bio zadnji post na ovom portalu...hahahaahahaha zelenooki ti si za noćnu moru Žece malnara

  • chelsea_fan 01.06.2010.

    kad će već shvatit da torres neće otić iz liverpool !!!1 ps. pridužujem se kritikama barce =))

Komentiraj...
Vidi sve komentare