To je to što me zanima!

Inter i Napoli podijelili bodove u dramatičnom finišu utakmice

Posljednja utakmica sedmog kola Serie A djelovala je kao uspavanka do same završnice, kada je Napoli dvaput dolazio u vodstvo, ali Inter se vraćao i osvojio bod
Vidi originalni članak

Inter i Napoli kao da su poželjeli reprizirati dramu između QPR-a i Liverpoola u nedjeljnoj utakmici Premiershipa, pa je zadnja utakmica sedmog kola Serie A bila gotovo jednako dramatična u završnici. Ishod: podjela bodova (2-2).

José Callejón bio je posebno raspoložen u redovima nebeskoplavih koji su poveli 12 minuta prije kraja utakmice, kada je provukao loptu pored Handanoviča krasnim udarcem. Inter je izjednačio samo tri mintue nakon toga poslije kornera koji je iskoristio Guarín na drugoj stativi i postavio 1-1.

Smirila se malo igra u sljedećih nekoliko minuta, ali na isteku 90. Napoli je opet poveo. Bio je to, zapravo, potez utakmice jer je David López krasno prebacio zadnji red "nerrazzurra" gdje je Callejón volejem pogodio suprotni kut.

Uporni domaćini odmah su pohrlili po novo izjednačenje koje je i stiglo već u 91. minuti. Dodo je ubacio, a Hernanes nebeski skočio i glavom pogodio sam donji lijevi kut gostujućeg gola za 2-2. Mogao je Inter u zadnjem napadu i do sva tri boda poslije kornera, ali ipak nije bilo udarca u okvir.

Inter je osvojenim bodom ostao na skromnom desetom mjestu s ukupno devet bodova, a Napoli ima dva više i nalazi se na sedmom mjestu.

Mateo Kovačić odigrao je vrlo dobrih 90 minuta za momčad Waltera Mazzarrija.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 20.10.2014.

    Kovačić među boljima, Vidić nevjerojatno loš

  • dobro jutro 20.10.2014.

    Mazzari treba pokupiti stvari i poci polako dalje,nije to klub za njega,vec kad ide treba povesti njih nekolicinu sa sobom predvodjenih Vidicem

  • general_Josip_Filipovic 20.10.2014.

    Vidic kriminalno los, jedan od najgorih stopera u Ligama petice

Komentiraj...
Vidi sve komentare