To je to što me zanima!

Inter i Udinese počeli susret bez ijednog talijanskog igrača

Tek pred kraj susreta ipak su zaigrali talijanski igrači. Kod Intera je ušao D'Ambrosio, a kod Udinesea Pasquale. Nikad se u povijesti talijanskog nogometa nije dogodila ovakva utakmica
Vidi originalni članak

Odličnu utakmicu odigrali su u subotu navečer Inter i Udinese. Stevan Jovetić zabio je dva gola za preokret i pobjedu 'nerazurra', Marcelo Brozović je bio asistent kod trećeg gola, ali sve to palo je u drugi plan. Naime, dva talijanska prvoligaša počela su utakmicu bez ijednog talijanskog nogometaša.

Za domaći sastav igrala su tri Brazilca, jedan Hrvat, dva Francuza i po jedan Slovenac, Japanac, Kolumbijac, Argentinac, Crnogorac. Kod gostiju su na teren istrčala tri Brazilca, Grk, Senegalac, Švicarac, Ganac, Portugalac, Kolumbijac, Srbin i Francuz.

Tek pred kraj susreta ipak su zaigrali talijanski igrači. Kod Intera je ušao D'Ambrosio, a kod Udinesea Pasquale. Nikad se u povijesti talijanskog nogometa nije dogodila ovakva utakmica.

Inter je na kraju pobijedio 3-1 i s ova tri boda ostao u igri za plasman u Ligu prvaka. Jovetić je zabio dva, a Eder jedan na asistenciju Marcela Brozovića. Inter je došao do preokreta nakon što je odmah na početku susreta zabio Thereau.

Interu bi, u borbi za LP, uvelike mogao pomoći Napoli koji u ponedjeljak gostuje kod Rome na Olimpicu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • strmi007 24.04.2016.

    događa se!!

  • duje912 24.04.2016.

    pa šta se SAD čudite...nogomet je bar 30 godina jedan veeliki biznis...tko više ima bolje igra. tko više plati više zaradi.

  • El Tractor 24.04.2016.

    Šta je tu čudno za Inter, pa u klub je od samih početaka bio otvoren prema stranim internacionalcima, inače jako dobro utakmica je bila sinoć, lavovska borba svih 95 minuta gdje je Inter imao dozu sreće jer u 94 nakon stopostotne šanse Udinesea Inter iz kontre postavlja konačnih 3:1, od naših Broz fenomenalan, bilo ga je svugdje po terenu, trkački besprijekoran (imao je par udaraca, ali sreća ga nije pomazila), nakon Perišićevog ulaska Inter se još više digao i nije mi jasno zašto nije krenuo od početka, ali to je onaj loš trener tako da nije ni čudno. Jovetić mu je zabio dva gola, a sljedeću će ga zabetonirati na klupu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare