To je to što me zanima!

Inter izbrisao čestitku za Dan pobjede zbog želje Stankovića

ZASMETALO MU Proslavljenom srpskom veznjaku Dejanu Stankoviću zasmetala je objava Intera u kojoj su svim Hrvatima čestitali Dan pobjede. Srpski Kurir tvrdi kako je kontaktirao Inter te zatražio da objavu uklone...
Vidi originalni članak

Milanski Inter uvijek je imao dobre odnose s Hrvatskom. Brojni naši nogometaši igrali su tamo, a u subotu 5. kolovoza je čestitao državni praznik svim našim navijačima i zaradio brojne simpatije. No, istu su čestitku vrlo brzo i maknuli.

"Hvala svim braniteljima", stajalo je na fotografiji na službenoj Facebook-stranici kluba na kojoj je dvojac iz hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Perišić - Marcelo Brozović.

Čestitka je nakon svega sat vremena ipak uklonjena. Nije bilo poznato jesu li to učinili administratori stranice ili Facebook, nakon što ju je netko eventualno prijavio.

Taj netko je prema pisanju srpskog Kurira ni više ni manje nego legendarni srpski nogometaš Dejan Stanković. Oni pišu kako je bivši igrač Intera bio na odmoru u trenutku kada se to dogodilo, pa je nazvao ljude iz Intera i objasnio im svoje viđenje situacije.

Kurir dodaje kako su se iz Intera Stankoviću ispričali, ali i zahvalili jer je pitanje koliko bi dugo spomenuta 'čestitka' stajala na stranici Intera.

Srbi pišu kako Stanković nije nacionalistički nastrojen, no ova mu je objava Intera zasmetala pa je imao potrebu ljudima iz kluba kulturno skrenuti pozornost.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • 09.08.2017.

    kako samo manjina i komunjara lupa minuse, cccc

  • domba56 09.08.2017.

    Lakrdija od kluba

  • Qurcy Ban 08.08.2017.

    ****Admin****: Poštovani, molimo vas da ne potencirate i ne odgovarate na provokacije na osobnoj razini. Takvu raspravu više nećemo tolerirati. Za sve dodatne informacije uvijek se možete javiti na e-mail zona@24sata.hr.

Komentiraj...
Vidi sve komentare