To je to što me zanima!

Inter je uvjerljivo pobijedio Livorno, a Milan izgubio...

U 30. kolu talijanske Serie A Inter se pobjedom nad Livornom (3-0) odvojio do gradskog rivala Milana na četiri boda. Milan je izgubio od Parme
Vidi originalni članak

Inter je na San Siru pobijedio posljednjeplasirani Livorno 3-0 u utakmici 30. kola talijanskog nogometnog prvenstva i tako na najbolji način iskoristio poraz Milana kod Parme (1-0).
Slavili su “nerazzurri” dvama golovima Samuela Eto'a (9. i 10. gol u Seriji A) i Maicona svoju tek drugu pobjedu u posljednjih osam kola, ali pobjedu koja je sastavu Josea Mourinha donijela odvajanje od gradskog rivala na četiri boda prednosti. Dario Knežević započeo je od prve minute u redovima poraženog sastava, a zamijenjen je u 64. minuti. Za Inter je prvi put nakon teške ozlijede glave i loma kosti lubanje zaigrao rumunjski branič Cristian Chivu. Zaigrao je s kacigom na glavi i na travnjaku proveo 77 minuta prije negoli ga je Jose Mourinho zamijenio. Ozlijedio se u utakmici protiv Chieva šestog siječnja.
Milan je izgubio na stadionu Ennio Tardini od Parme golom Valerija Božinova u posljednjoj minuti utakmice nakon velike pogreške obrane “rossonera”. U sudačkoj nadoknadi izravan crveni karton zaradio je i nervozni Andrea Pirlo te na njega Leonardo neće moći računati najmanje u sljedećem kolu.

Serie A, 30. kolo:
Inter – Livorno 3-0 (Eto'o 36, 41, Maicon 61)
Parma – Milan 1-0 (Božinov 90)

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 10c 24.03.2010.

    Niko ne spominje kakve je Eto majstorske briljantne fantastične golove dao,a kad Barcelona dadne gol svaki spektakularan.

  • 10c 24.03.2010.

    Etoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare