To je to što me zanima!

Inter je zaboravio Capella i krenuo u 'lov' na Beniteza

Tijekom prošlog vikenda Inter je stupio u kontakt s trenerom Liverpoola Rafaelom Benitezom oko preuzimanja klupe talijanskog i europskog prvaka
Vidi originalni članak

Britanski i talijanski mediji javljaju kako je Inter krenuo u 'napad' na trenera Liverpoola Rafu Beniteza. I dok je većina nagađala o Morattijevoj zaluđenosti Fabijom Capellom, tijekom vikenda je europski prvak krenuo u ofenzivu na sadašnjeg trenera Liverpoola i navodno su već obavljeni prvi razgovori sa Španjolcem.
- Benitez je menadžer koji mi se oduvijek sviđao, no u ovome trenutku on je vezan uz Liverpool - rekao je Moratti, no talijanski izvori ipak tvrde nešto drugo:
- Ma Interu paše da su svi uvjereni kako žele Capella jer tako su misli puno dalje od Rafe i nitko ne priča o njemu kao treneru Intera.
No stvar još ni izbliza nije gotova. Istina, talijanski i europski prvak želi Španjolca na svojoj klupi, no boje se da Rafa ne odbije ponudu upravo zbog trostrukog naslova Josea Mourinha. Benitez, naime, vjeruje da ni u kojem slučaju ne može uspjeti ponoviti uspjeh fantastičnog Portugalca i zna da bi cijele sezone bio pod teškom 'paljbom' medija i navijača.
- Kako bi Rafa mogao biti bolji od Josea? Nikako, jedini put nakon trostrukog naslova ove sezone je prema dolje - pojednostavio je talijanski izvor razmišljanja španjolskog stručnjaka.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Captain Obvious 01.06.2010.

    tesko da ce koji valjat sad poslje mourinha i njgovog uspjeha.

  • plavocrni 01.06.2010.

    ma nemojte tog papka uzet molim vas!

Komentiraj...
Vidi sve komentare