To je to što me zanima!

Inter kreće u zimski šoping: U igri je i dalje Andrej Kramarić

Talijanski klub u zimskom prijelaznom roku namjerava dovesti po jednog stopera i napadača. U konkurenciji za transfer i dalje je, prema pisanju Talijana, A. Kramarić
Vidi originalni članak

Nakon deset kola Inter je tek deveti klub Serie A i u milanskom su klubu odlučili već u zimskom prijelaznom roku nešto napraviti po tom pitanju. Najavljena su tako siječanjska pojačanja, a igrači se traže na stoperskoj poziciji te u vrhu napada.

A tu bi priliku mogao dobiti Andrej Kramarić. Talijanski mediji pišu kako je napadač Rijeke i hrvatski reprezentativac jedna od opcija o kojoj se u posljednje vrijeme sve ozbiljnije razmišlja na Giuseppe Meazzi.

Iako hvale njegovih 16 golova u HNL-u, po pisanju Talijana Kramarić nije prva opcija Intera za vrh napada. Spominju se Fabio Borini iz Liverpoola te veznjak Franco Vazquez iz Palerma. Planiraju dovesti i Portova stopera Rolanda koji je prošle sezone bio na posudbi u Interu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • CaptainMarvel 05.11.2014.

    Drag mi je Inter,ali mislim da bi bilo koji talijanski klub (osim možda Juventusa) bio loš izbor za Kramu u ovom trenutku. Njemačka ili Engleska su daleko bolji izbor. Osobno bih ga htio vidjeti u Dortmundu.

  • Chris_McCandless 05.11.2014.

    Borini im je ispred Kramarića, i onda se netko čudi što su deveti.

  • Maldini3 05.11.2014.

    Nijedan od navedenih igraca nije pojacanje, a ovako su pisali i o Eduardu da ce u Inter pa covjek u Brazil otisao. Ne znam zasto forsiraju MAzzaria i njegov stil igre, neka igraju sa isturenim Icardijem 4-5-1 i Palacio u zamjeni pa na kraju sezone kupiti nekoga kada bude vise love u blagajni.Zalosno je na sta je inter spao

Komentiraj...
Vidi sve komentare