To je to što me zanima!

Inter: Mladi Balotelli će sigurno ostati kod nas

O 18-godišnjem Mariju Balotelliju su prošle sezone počele kružiti priče kao o jednom od najtalentiranijih nogometaša u Seriji A...
Vidi originalni članak

No, dolaskom Josea Mourinha za trenera u milanski Inter došlo je vrijeme kada je Balotelli počeo sjediti na klupi za pričuve ili nije bio niti kandidat za satav. Portugalski trener mu je zamjerao nemotiviranost na treninzima, a kratki spoj na relaciji trener - Balotelli pokušali su iskoristiti drugi europski klubovi koji su se počeli interesirati za igrača koji je rođen u Palermu i sin je ganskih emigranata.
- Niti ćemo ga dati na posudbu u neki drugoligaški klub, niti će napustiti Inter. Balotelli je naš dragulj i pred nama je zajednička uspješna budućnost - rekao je vlasnik kluba Massimo Moratti.
- Mourinho je slobodan u svom radu i njegovo je pravo sastavljati momčad i birati pravi recept za uspjeh. Sve njegovo poštujem, ali isto tako znam da se ne odričemo Balotellija na bilo kakav način. U posljednje dvije sezone Balotelli je upisao 19 utakmica za Inter u Seriji A, te je u tri navrata bio strijelac.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_24105 23.12.2008.

    pa mourinho ga ne voli jer je crnac, a mali je igračina i pol....................

Komentiraj...
Vidi sve komentare