To je to što me zanima!

Inter nadigrao Udinese, poraz Lazija, sedam golova u Genoi

Nogometaši Intera pobijedili su Udinese u gostima 3-0, a nisu igrali Kelava, Bubnjić ni Kovačić. Genoa je slavila kod Lazija 2-0, a Sassuolo kod Sampdorije 4-3
Vidi originalni članak

U nedjelju poslijepodne odigrano je pet utakmica 11. kola Serie A, a važna tri boda za priključak za vodećima osvojio je Inter, koji je bio uvjerljiv u Udinama. Momčad Waltera Mazzarija slavila je protiv Udinesea 3-0 golovima Palacija, Rannochije i Alvareza.

Okršaj je prošao bez hrvatskih nogometaša, odnosno Ivan Kelava i Igor Bubnjić nisu igrali za Udinese, a Mateo Kovačić nije igrao za Inter.

Genoa je slavila na Olimpicu svladavši Lazio 2-0, a pobjedu su donijeli Kucka u 60. i Gilardino u 72. minuti, a trener Rimljana Vladimir Petković je pred otkazom. Josip Elez nije nastupio za domaćine, kao ni Šime Vrsaljko za goste.

Prava golijada bila je u Genoi u kojoj je Sassuolo pobijedio Sampdoriju 4-3. Do tek druge pobjede novi prvoligaš došao je u 88. minuti golom Berardija iz penala, nakon što su gosti prvo gubili 1-0, pa vodili 3-1 da bi Sampdoria izjednačila u 81. minuti, no bod nije uspjela zadržati do kraja.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • StaBiSaSvijetomUpm 03.11.2013.

    odlican tekma intera nadam se da ce nastavit ovako igrati ove godine u prvenstvu da izbore LP iako je konkurencija ove godine u Seriji A veoma teska <3 Forza Neroazzurri <3

  • strmi007 03.11.2013.

    Šteta što nitko od naših nije igrao

  • Kristijanvk 03.11.2013.

    Mazzari griješi što ne uvodi kovačića od prve minute nema veze što je mlad ima kondicije i iskusan je

Komentiraj...
Vidi sve komentare