To je to što me zanima!

Inter odustao od Vrsaljkovog otkupa? Šime previše ozlijeđen

Vrsaljko je ove sezone od mogućih 14 u Serie A odigrao tek šest, a od mogućih pet u Ligi prvaka samo jednu utakmicu. Nerazzurri zato idu u Man.Utd po Darmiana koji je zdrav, a kod Mourinha ionako ne igra
Vidi originalni članak

Calciomercato ima svoje službene ljetne i zimske termine, ali zapravo - nikad ne staje. Posebno veliki i bogati klubovi stalno su u potrazi za pojačanjima, osvježenjima, mladim talentima...

Zimski prijelazni rok je pred vratima, a ugledna milanska Gazzetta dello Sport javlja kako Inter ponovo gleda prema Old Traffordu i talijanskom desnom beku Matteu Darmianu, pored živih Šime Vrsaljka i Danila D'Ambrosija.

Razlozi su jednostavni: D'Ambrosio je pouzdana, ali na najvišoj svjetskoj razini zapravo klasična 'radna snaga', a ne klasa; naš Vrsaljko je igračina, jedan od najboljih desnih bočnih na svijetu, ali je - češće ozlijeđen nego zdrav.

Vrsaljko je ove sezone od mogućih 14 u Serie A odigrao tek 6, a od mogućih 5 u Ligi prvaka samo 1 utakmicu.

Darmian u Man. Unitedu gotovo da i ne igra, za igranje Serie A treba mu 'nula dana prilagodbe' pa bi ga Nerazzurri već sad uzeli jer s obzirom na Vrsaljkove česte probleme s ozljedama - Inter na ljeto neće otkupiti hrvatskog reprezentativca.

Znanje nije upitno, problem stvara kombinacija brojnih izostanaka i cijene. Inter i Atletico Madrid prošlog su ljeta dogovorili Šiminu posudbu na San Siru za nimalo zanemarivih 6 milijuna eura, a onda i fiksirali cijenu otkupa. Ako Nerazzurri žele Vrsaljka na ljeto Atleticu moraju iskrcati - 17.500.000 milijuna!

To je već ozbiljan iznos i za bogate Talijane (tj. vlasnike Kineze) no Inter bi to bez treptaja platio da Vrsaljko nije - češće u oporavku nego na travnjaku.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • rođo101 05.12.2018.

    jbg kad te krene,krene te i možeš ga frigati.............

  • Valente7 05.12.2018.

    Protiv Ukrajine (u gostima),Španjolske (Elche) ,Engleske (Wembley).. to su 3 utakmice reprezentacije koje sam ovako iz glave izvukao u kojima se Vrsaljko ozljedio a u klubu još češće. Dečko je potencijal veliki ali ozljeđuje se previše.

  • raul-gonzales 05.12.2018.

    Sime ima sve osim centarsuta u tome jedan od najlosijih

Komentiraj...
Vidi sve komentare