To je to što me zanima!

Inter ostao savršen: Perišić igrao 90, a Brozović 5 minuta

Nogometaši Intera pobijedili su Chievo u prvoj današnjoj utakmici 4. kola Serie A. Mancinijevi su igrači slavili 1-0 golom kapetana Maura Icardija u 42. minuti
Vidi originalni članak

Inter i dalje ne zna za poraz u Serie A ove sezone. Nakon četiri kola imaju isto toliko pobjeda, a posljednji u nizu pao je Chievo . U Veroni je Inter pobijedio 1-0, a jedini gol na utakmici zabio kapetan Mauro Icardi u 42. minuti.

Roberto Mancini od prve minute u igru je postavio svog miljenika Ivana Perišića , a Marcelo Brozović priliku je dobio u zadnjih pet minuta. Bio je to sudar prvog i drugog na tablici, što se vidi i po prilikama. Inter je pucao 14, Chievo 15 puta u okvir gola , dok je posjed lopte bio na strani Intera (55-45%).

U prvom poluvremenu dobro su kombinirali Kondogbia, Perišić i Jovetić kod Intera, no opasniji je bio Chievo. No nisu to uspjeli potvrditi golom pa su u 42. minuti kažnjeni. Kondogbia je odlično ubacio, a kapetan se najbolje snašao u kaznenom prostoru i zabio za 1-0. Odmah u idućoj akciji odlično puca Birsa, no njegov reprezentativni kolega Handanovič još bolje brani.

U drugom dijelu opet prijeti Chievo, no bez učinka, a Perišić se sjajno u dva navrata sjurio po lijevom krilu. Prvi put je bio prebrz za svoje suigrače te ih je morao pričekati, a drugi put njegov udarac blokirao je Boštjan Cesar. U toj situaciji bilo bi bolje da je Ivan proslijedio loptu do Icardija koji ga je pratio u napad.

Brozović je ušao u igru u posljednjih pet minuta umjesto Kondogbije.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • dobro jutro 21.09.2015.

    Inter igra "Talijanski",sve dobija 1:0 ali je prvi,isplati se

  • tomba1992 20.09.2015.

    ovaj inter se pati kada igraju to je negledljivo. ali jbg ide ih rezultat, samo je pitanje do kada

  • donandres 20.09.2015.

    bravo inter, samo tako nastavite, skupljajte bodove, polako se uigrat, i polako se dizat nakon godina pada

Komentiraj...
Vidi sve komentare