To je to što me zanima!

Inter preokrenuo Fiorentinu, Betis izgubio protiv Athletica

Nogometaši milanskog Intera pobijedili su na svom San Siru Fiorentinu 2-1 iako su gubili golom Rossija iz penala. Za preokret su zabili Cambiasso i Jonathan
Vidi originalni članak

Peto kolo Serie A večeras su zaključili nogometaši milanskog Intera i Fiorentine, a sa San Sira zadovoljniji odlazi domaćin. 'Nerazzurri' su stigli do četvrte pobjede pobijedivši 'viole' 2-1, iako su gosti poveli.

Momčad iz Firence u vodstvo je došla nakon sat vremena igre kad je za 0-1 zabio Guiseppe Rossi iz penala. No u 72. minuti Inter je izjednačio na 1-1 sjajnim golom Estebana Cambiassa škaricama s par metara u bliži kut. Pobjedu domaćinima donio je Jonathan zakucavši pod prečku nakon što je izbacio jednog braniča.

Mateo Kovačić ušao je u igru u 61. minuti umjesto Taidera.

S nova tri boda Inter je preskočio Napoli na drugom mjestu te zaostaje za vodećom Romom dva boda.

Betisu poraz kod Athletic Bilbaa

Sljedeći protivnik Rijeke u Europskoj ligi Real Betis izgubio je na gostovanju kod Athletic Bilbaa u šestom kolu Primere. Momčad iz Seville je povela protiv Baskijaca preko Moline u 62. minuti, ali domaćini su se vratili preokrenuvši u svoju korist golovima De Marcosa u 73. i San Josea u 82. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • ice_man 27.09.2013.

    ova zadnja slika ovaj 49 iz Fiorentine izgleda ko neki debeljusko amater koji je doso hakl bacit u nedjelju poslijepodne :D

  • StaBiSaSvijetomUpm 27.09.2013.

    e ovakav inter sam cekao da gledam ovaj inter sam ceko od 2 sezone...

  • zujavac 27.09.2013.

    Meni nije jasno zašto Kovu drži na klupi, jer puno puta se dešavalo da kad Kova uđe, igra se poboljša. A onaj Guarin mi se nikada nije sviđao ko igrač, pogotovo nakon onog poteza prema navijačima kada je izlazio. Za Cambiassa nemam riječi. Koliko se samo čovjek bori. Prvo poluvrijeme se igralo jako brzo. Stalno neke kontre, polukontre, sa jedne i druge strane. Odlična utakmica. Inter se vraća u stare dane, još da mi Milan proradi, Juve odličan, Roma pogotovo. Mogla bi Talijanska liga vratiti staru slavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare