To je to što me zanima!

Inter preokrenuo utakmicu protiv Siene te pobijedio...

Siena je na San Siru protiv Intera vodila 3-2 do 88. minute. Inter je golovima Sneijdera i Samuela preokrenuo utakmicu i upisao jako važna tri boda
Vidi originalni članak

Posljednje plasirana momčad Serie A, Siena, na San Siru je dvije minute prije kraja protiv Intera imala 3-2. Na kraju je Inter sve preokrenuo i pobijedio 4-3. Sva je tri boda prvacima donio argentinski stoper Walter Samuel zabivši glavom pobjednički gol u trećoj minuti sudačke nadoknade na ubacivanje Gorana Pandeva. Samo pet minuta ranije, u 88. minuti, na 3-3 je krasnim pogotkom iz slobodnog udarca, drugim takvim u istoj večeri, izjednačio nizozemski veznjak Wesley Sneijder. Prvi je put zabio u 36. minuti prvog poluvremena krasnim suhim listom u bliži kut gola vratara Curcija. Gosti su dvaput vodili. Massimo Maccarone doveo zabio je za 1-0 u 18. minuti. Nakon što su domaći preokrenuli golovima Milita (11. u sezoni) i Sneijdera (3.), Maccarone je asistirao Ekdalu za 2-2, da bi potom ponovno poentirao, nakon akcije raspoloženog Ekdala i Reginalda, za 3-2. Četvrti pogodak u sezoni Sneijdera i odlučujući Samuela zaključili su ovaj dramatičan dvoboj.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ombre 10.01.2010.

    http://www.youtube.com/watch?v=nftl1Z92jV8 vrijedi pogledat, jako lijepi golovi

  • boixos os 10.01.2010.

    ovvaj inter je bijeda sepre forza napoli

  • ducy18vk 10.01.2010.

    A ja konj doso kuci reko da vidim kakvih tekmi ima vidim igra inter ,kazem ja bit ce to dosadna tekma i nisam gledo....Bravo Inter,BRAVO SNEIJDER IGRACINO!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare