To je to što me zanima!

Inter protiv Ajaxa gađao stative, nervozni Cvitanić

Završen je Ajax Cup, a pobjednik tog prijateljskog turnira je Arsenal, koji je osvojio osam bodova. Pobjedom nad Ajaxom, drugi je završio Inter
Vidi originalni članak

U posljednjoj utakmici Ajax Cupa, domaći klub je na svom terenu mogao teško stradati od Intera, no na kraju mogu biti sretni minimalnim porazom 1-0. Talijane je u vodstvo doveo Adriano u 5. minuti, a "nerrazzuri" su do kraja odigrali izvrsno. Dva puta vratnicu je tresao Ibrahimović, a jednom Zanetti. Prepuna Amsterdam Arena velikim je pljeskom pozdravila svog bivšeg miljenika Ibrahimovića kad je izlazio iz igre u 67. minuti.
Dario Cvitanić, za razliku od jučerašnje izvedbe, potpuno se uklopio u sivilo Ajaxa. Bio je jako nervozan, a protiv Intera nije napravio gotovo ništa.
Arsenal i Sevilla odigrali su 1-1. Carlos Vela pogodio je na početku za Arsenal, a pred kraj utakmice poravnao je Chevanton. Prosjek godina momčadi Arsenala na toj je utakmici bio samo 19 godina.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Ferenc16 10.08.2008.

    bravo arsenal najbolji si klub svijeta samo tako dalje niko nema takve mlade i dobre igrače igrače ko ti niko nebi stavil u 1. postavu igrače koji nemaju ni 20 godina u prijateljskoj a kamoli u nekom kupu ili ligi

Komentiraj...
Vidi sve komentare