To je to što me zanima!

Inter razbio Manchester City na američkom tlu

Europski nogometni prvaci na stadionu Baltimore Ravensa (NFL) nadigrali su Manchester City pobijediviši ih uvjerljivim rezultatom čak 3-0...
Vidi originalni članak

Manchester City nije imao trenera, Mancini se morao vratiti u Europu zbog slučaja bolesti u obitelji. Patrick Vieira je u 21. minuti 'potrgao' Materazzija i zaradio izravni crveni karton. To su dvije olakotne okolonosti na koje se mogu izvlačiti igrači Manchester Cityja nakon teškog poraza od Intera u prijateljskoj utakmici na stadionu Baltimore Ravensa u SAD-u. Aktualni europski prvaci slavili su 3-0. Engleze je načeo Victor Obinha golom za 1-0 u 38. minuti. U drugom dijelu City je promijenio golmana, no Obinhi je bilo svejedno tko brani. Probio je Harta u prvom, a i drugog golmana Shaya Givena koji je ušao u drugih 45 minuta utakmice. Konačnih 3-0 djelo je 17-godišnjeg lijevog bočnog Cristiana Biraghija koji je zabio sa čak 35 metara.
- Zadovoljan sam. Igrali smo jako dobro. Moramo popraviti fizički dio, ali sve ostalo je bilo dobro. Naša je ideja dati priliku što većem broju mladih igrač - rekao je Interov trener Rafael Benitez.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • djordje 01.08.2010.

    Gledao sam utakmicu,trebaju se gradjani jos dosta uigravati,Inter je igrao sa drugom postavom. Coutinho mali je zvijer!

  • silvianavarro 01.08.2010.

    Čovjeće kol\'ki su ovi građani :D Bravo za Inter,ali opet to nije pravi pokazatelj momčadske snage..jer najvažniji igrači nisu na terenu!

  • interUsrcu 01.08.2010.

    Bravo Inter!

Komentiraj...
Vidi sve komentare