To je to što me zanima!

Inter sprema 50 milijuna eura za Van Persieja i Aršavina

Usprkos činjenici da su osnažili napad dovođenjem Pazzinija iz Sampdorije, uprava "nerazzurra" želi dovesti novog napadača zbog sklonosti ozljedama Diega Milita
Vidi originalni članak

Prema napisima talijanskog dnevnika Il Corriere dello Sporta, u redovima aktualnog talijanskog i europskog nogometnog prvaka Intera spremaju se ponuditi do 50 milijuna eura za Arsenalov dvojac.

Riječ je o Nizozemcu Robinu van Persieju i Rusu Andreju Aršavinu, igračima koji su zabili golove za "topnike" u nedavnoj 2-1 pobjedi Arsenala nad Barcelonom u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Usprkos činjenici da su u siječnju osnažili napadačku linijeu dovođenjem Giampaola Pazzinija iz Sampdorije, uprava "nerazzurra" želi dovesti novog napadača zbog sklonosti ozljedama Argentinca Diega Milita. Menadžer Arsenala Arsene Wenger poznat je po činjenici da u redovima svoje momčadi voli imati mlade igrače, a prema takvoj računici 27-godišnji Van Persie i 29-godišnji Aršavin više ne spadaju u tu kategoriju.

Aršavin je ugovorno vezan za Arsenal do 2012. godine, a Van Persie do 2014.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • marka7 20.02.2011.

    Kad su oni tolko loši ko je onda dao golove i pobjedio Barcelonu??Sam nek ih niko ne dira...Neda Wenger svoje ključne igrače..trebaju za pobjednički Arsenal

  • stevo 32 19.02.2011.

    ja bih pristo i uzeo iz napolija cavanija i eriksena iz ajaxa

  • CPRP xD 19.02.2011.

    Ahaa .. dobice al' nesto drugo xDD

Komentiraj...
Vidi sve komentare