To je to što me zanima!

Inter zove: Dođite s lopatom i očistite travnjak za 20 kn/sat

Veljača je u Hrvatsku donijela padaline u obliku snijega i kiše, baš na vrijeme da poremeti početak proljetnog dijela polusezone HNL-a. U Interu će snijeg očistiti zajedno sa svim zainteresiranima
Vidi originalni članak

Nogometaši Intera i Slaven Belupa u petak od 18 sati u Zaprešiću otvaraju proljetni dio HNL-a. Navod "proljetni" uzmite s velikom rezervom - iako je zimska stanka za naše potrajala gotovo dva mjeseca, loši vremenski uvjeti proteklih dana opet su stvorili silne probleme klubovima po pitanju travnjaka.

Kiša na Jadranu i snijeg u unutrašnjosti bitno će pogoršati stanje travnjaka naših prvoligaša koji su ionako većim dijelom u katastrofalnom stanju. Najava Hrvatskoga nogometnog saveza o obnovi travnjaka na prvoligaškim stadionima na kraju sezone stoga će doista dobro doći svima. A dotad...

Silne količine snijega koje su ovih dana zatrpale sjeverozapadni dio zemlje natjerale su zaprešićki Inter da se odluči na nesvakidašnju akciju. "Div iz predgrađa" organizirao je radnu akciju čišćenja snijega s glavnog terena za četvrtak u 15 sati i poziva sve građane da dođu. Ako je moguće, s lopatama. Sve koji se odazovu akciji klub će honorirati s 20 kuna po satu čišćenja koje će "potrajati nekoliko sati pod reflektorima".

Pitanje je i u kakvom je stanju travnjak u Vinkovcima, gdje Cibalia dočekuje Hajduk u nedjelju od 15 sati. Splićani su tražili zamjenu domaćinstva, ali u gradu na Bosutu to su brže-bolje odbili i tvrde kako je travnjak sačuvan.

Utakmica Lokomotive i Rudeša (nedjelja, 17 sati) zbog lošeg travnjaka u Kranjčevićevoj prebačena je na Maksimir. Dinamo će gostovati u Gradskom vrtu kod Osijeka (subota, 17 sati) koji također muku muči s terenom, a jedini mirni po tom pitanju mogu biti u Rijeci, koja dočekuje Istru 1961 u subotu od 15 sati na poluumjetnom travnjaku na Rujevici.

Novo kolo idući tjedan vjerojatno će otkriti nove probleme na drugim terenima - prije svega u Kranjčevićevoj, Puli i Koprivnici...

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Kazimierz Kozlowski 07.02.2018.

    Znaci, utakmica nece bit održana...

  • zekica 07.02.2018.

    Evo me trčim... samo da kupim novu lopatu za 100 kn. Satnica zvuči nestvarno i neodoljivo! Da čovjek očima ne povjeruje. Da bar pada cijelu godinu!

  • Puta Madre 07.02.2018.

    Eto mene za 200 kn po minuti

Komentiraj...
Vidi sve komentare