To je to što me zanima!

Internet opet zeza 'debeljucu': Ronaldo i Higuain postali su hit

Cristiano Rondaldo i Gonzalo Higuain postali su hit na društvenim mrežama nakon što je Juventus objavo vide s treninga. Cijela internetska javnost počela je opet zadirkivati "debelog"...
Vidi originalni članak

Juventus se punom parom priprema za nadolazeću sezonu. Na svojim društvenim mrežama svakodnevno pokazuju zanimljive dijelove s treninga, a jedan današnji je posebno oduševio sve njihove pratitelje.

Na njemu Gonzalo Higuain i Cristiano Ronaldo. Bitna je bila brzina, budući da su sprintali, odnosno vježbali startnu brzinu i brzinu promjene smjera nakon kraćeg sprinta. Razlika je bila i više nego očita.

Naravno, Cristiano je u nadmašio Argentinca bez problema, a otkada je video izašao u javnost, internet "gori". 

Korisnici društvenih mreža počeli su sve više ismijavati ovaj video, odnosno, Higuaina. 

"Duel sprintera. tko će pobijediti?", piše jedan twitteraš, a uz njega emoji koji plače od smijeha.

Podsjetimo, u protekloj sezoni Higuain je zabio 13 pogodaka, dok je jedan od najbržih napadača svijeta Ronaldo postigao 28.

Inače, talijanski mediji misle da će Higuain ovo ljeto napustiti Juve, a prema pisanju Telegrapha, čini se da će isto učiniti i naš Mario Mandžukić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • SnakeFarmer 17.07.2019.

    Higuain sto je stariji, to je deblji i sporiji ... Nadam se da ce ga Roma uzeti , nije on vise dovoljno dobar za Juventus.

  • Como no te voy a querer 17.07.2019.

    Ovo od Higuaina je sramotno, pa ovako trče starci od 60 godina... A šta se Crisa tiče, on je u padu šta se brzine tiče, a i svega uostalom, u svom primeu je bio daleko brži i eksplozivniji, što je i logično s obzirom na godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare