To je to što me zanima!

Interov 'harakiri': Nagatomo je poklonio gol i pobjedu Napoliju

Inter nastavlja s očajnim igrama i doživio je četvrti poraz u zadnjih šest utakmica. Napoli je slavio u Milanu 1-0, Rog je ušao u igru u nastavku i bio je odličan. Kod Intera je Perišić igrao od 60. minute
Vidi originalni članak

Napoli je slavio kod Intera 1-0 što mu je prva pobjeda protiv nerrazurra na Giuseppe Meazzi nakon šest godina! Još važnije, Napolitanci su s ova tri boda stigli na samo bod od drugoplasirane Rome s kojom se bore za izravan plasman u Ligu prvaka. 

Očajnom Interu ovo je bio četvrti poraz u posljednjih šest utakmica, imaju i dva remija. Marcelo Brozović igrao je cijelu utakmicu za Inter, Ivan Perišić ušao nakon sat vremena igre, Marko Rog je bio vrlo dobar kod Napolija, igrao je od 66. minute.

Ivan Strinić nije ulazio.

Napolitanci su bili bolja momčad, ali gol su zabili nakon poklona domaćih. Umjesto da izbije loptu, Nagatomo valjda ni sam ne zna što je radio na svojih pet metara, a poklon je iskoristio Callejon zakucavši za 1-0.

Moglo je to biti i uvjerljivije, ali Handanovič je obranama spašavao Inter. Sjajnu šansu za 2-0 imao je Marko Rog, ali Handanovič mu je odlično skinuo. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Joker123 30.04.2017.

    Glupa greska Nagatoma, ali zasluzena pobjeda Napolija

  • El Tractor 30.04.2017.

    Neznam jel postoji klub sa više luzera u ekipi kao Inter...koliko kikseva, koliko izgubljenih lopti, koliko netočnih proigravanja...ajme majko, a što je najžalosnije ti luzeri dobijaju nove poboljšane ugovore...kriminal...valjda se i kinez uvjerio što posjeduje.

  • bulldogzg 30.04.2017.

    Losa predstava , makar vise me nista ne moze iznenaditi u vezi s Interom , bez zelje , potpuno nezainteresirani. Murillo i Candreva jedini vrijedni spomena.Jedva cekam da ova sezona zavrsi iskreno , makar puno je tu problema i puno treba mijenjati , ali dobro , polako , nadam se boljemu. Forza Inter! ⚫️🔵

Komentiraj...
Vidi sve komentare