To je to što me zanima!

Interovi igrači nezadovoljni su s vrlo sebičnim Eto'om

Igra ove sezone na omiljenom mjestu s kojega je zabio šest golova, međutim, zamjera mu se ego u igri, tj. "nestanak" lopte kada ona stigne do njega
Vidi originalni članak

Nezadovoljstvo je počelo izlaziti iz svlačionice Interovih nogometaša u kojoj se pojedinci kritički osvrću na igru Samuela Eto'a. Kamerunskom napadaču zamjeraju sebičnost u igri. Pod vodstvom Josea Mourinha Eto'o nije bio središnja špica momčadi već je gurnut na bok predstavljao prijetnju po strani. Ove igra na sebi omiljenom mjestu s kojega je već postigao šest golova, međutim, zamjera mu se ego u igri, odnosno "nestanak" lopte kada ona stigne do njega. Wesley Sneijder i Goran Pandev zamjerili su mu to reakcijom u igri tijekom susreta protiv Rome (poraz prvaka 1-0), dok je Douglas Maicon nakon utakmice izjavio:
- Vidio sam u napadu ponešto izraženog ega. Sličnog je razmišljanja bio i Cristian Chivu koji je Interovoj klupi tijekom meča poručio:
- Nastavi li se ovako, odoh ja. Ili ih natjerajte da trče ili mene izvadite iz igre.
Prvi poraz u sezoni izazvao je dakle buru negativnih reakcija, a samo ove kroz medije zabilježene dovoljno kazuju da u momčadi neke stvari nisu na svom mjestu. A to bi moglo utjecati i na daljnje igre sastava Rafaela Beniteza..

Idi na 24sata

Komentari 3

  • boki85 27.09.2010.

    ako zelis unistiti vlastiti klub - dovedi Beniteza! ;)

  • silvianavarro 27.09.2010.

    Otišo Mourinho,otišo Mourinho..al\' i dečki su sebični ostali kad bi htjeli loptu za sebe pa da oni zabiju

  • adrianne 27.09.2010.

    evo odlicni primjer tko je i sto je Jose Mourinho u svlacionici...

Komentiraj...
Vidi sve komentare