To je to što me zanima!

Interu bod kod Torina, Milan je minimalno slavio protiv Genoe

Trojica hrvatskih nogometaša nastupila su u subotnjim utakmicama 29. kola Serie A. Ivan Perišić i Marcelo Brozović s Interom su osvojili bod kod Torina, dok je Mario Pašalić proslavio pobjedu protiv Genoe
Vidi originalni članak

U susretu 29. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na San Siru svladao Genou 1-0 (1-0). Strijelac jedinog gola bio je Matías Fernández u 33. minuti. Mladi hrvatski nogometaš Mario Pašalić igrao je za Milan od 74. minute.

Milan je sada šesti s 53 boda, jednim više od sedme Atalante koja će u nedjelju dočekati Pescaru, dok je Genoa 16. sa 29 bodova.

U prvoj utakmici igranoj u subotu Torino i Inter su odigrali 2-2 (1-1). Goste je u vodstvo doveo Kondogbia (27), domaći su uspjeli preokrenuti preko Basellija (33) i Acquaha (59), a konačan rezultat postavio je Candreva (62). Ivan Perišić igrao je svih 90 minuta, dok je Marcelo Brozović ušao u igru u 75. minuti za Inter.

Inter je ostao peti s 56 bodova, jednim manje od četvrtog Lazija koji u nedjelju gostuje kod Cagliarija, a dva više od Milana, dok je Torino 10. sa 40 bodova.

Na vrhu je Juventus sa 70 bodova, druga Roma ima 62, a treći Napoli 60.

U nedjelju na programu susreti Empoli - Napoli, Atalanta - Pescara, Bologna - Chievo, Cagliari - Lazio, Crotone - Fiorentina, Sampdoria - Juventus, Udinese - Palermo i Roma - Sassuolo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mandrillost 19.03.2017.

    Bravo Milan!!! Gdje su ona vremena u LP kad su bili Milan,Juve i Inter. Nadam se da ce se vratiti na stare staze,da pocmu stizati zvijezde i na adresu Milana.

  • El Tractor 19.03.2017.

    Dobra i dinamična utakmica sa dosta golova kako je i najavljivano, Torino kući jak kao "bik" što potvrđuje samo jedan poraz i to od Juvea, igra daleko slabija nego u prošla dva susreta i falilo je mirnoće u završnici gdje je naš Perišić prednjačio, znači one njegove promašaje je bilo ružno za gledati kad znaš da je nekad to bilo šala mala za Ivana, ali ajde....Broz dobio premalo minuta, a i u njima je odigrao jako dobro sa par oduzetih lopti i presječenih kontri i polukontri.

  • niner 19.03.2017.

    FORZA MILAN

Komentiraj...
Vidi sve komentare