To je to što me zanima!

Invazija na London! Tisuće navijača Ajaxa pjeva na ulici

Desetak tisuća navijača došlo je na utakmicu, a glavna destinacija bio je trg 'Leicester gdje je bilo glavno okupljanje. Jedan navijač se gol popeo na kip koji se nalazi na Trgu i započeo navijanje.
Vidi originalni članak

Ajax igra protiv Tottenhama prvu utakmicu polufinala Lige prvaka, a u Londonu vlada prava invazija crveno bijeli dresova. Navijači Ajaxa okupirali su grad i navijačke pjesme na nizozemskom jeziku ore se glavnim gradom Engleske.

Desetak tisuća navijača došlo je na utakmicu, a glavna destinacija bio je trg 'Leicester' gdje je bilo glavno okupljanje. U Londonu je jako toplo, tako da je većina njih bez majica, a jedan navijač se gol popeo na kip koji se nalazi na Trgu i započeo navijanje.

Oduševljeni ostatak ekipe nastavio je ponavljati za njim i Ajaxove pjesme odjekivale su Londonom. Euforija vlada među njima, jer Ajax je zadnji put ovako daleko bio 1997. godine kada su izgubili od Juventusa u polufinalu Lige prvaka.

Novi stadion Tottenhama ima kapacitet od 62 tisuće ljudi, a večeras će velik dio tih tribina popuniti nizozemski navijači. 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • scythe 01.05.2019.

    "ŠOU", kažete ...

  • janina4000 01.05.2019.

    Mislim da su došli vidjeti Osvetnike

  • Kust 30.04.2019.

    Od Amsterdama do Londona nije daleko. To mogu i preplivati neki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare