To je to što me zanima!

Ipak dolazi Talijan: 'Bijeli' se dogovorili s Rejom?

Hajdukovi čelnici blizu su dogovoru s Edoardom Rejom. Talijanski bi trener na Poljudu trebao biti predstavljen u utorak, a zarađivat će 350.000 €
Vidi originalni članak

Edoardo Reja (63), po svemu sudeći, novi je trener splitskoga Hajduka. Iz izvora bliskih klubu doznajemo da je transfer gotovo finaliziran i samo bi ga čudo moglo ugroziti. Talijanski bi trener u utorak trebao biti predstavljen na Poljudu.
Do Reje su iz Hajduka došli uz pomoć menadžera Naletilića. Ista veza dovela ih je do Alberta Zaccheronija, no bivši trener Milana i Intera ipak je preskup za Hajduk.
Rejina je cijena navodno 350.000 eura na godinu plus bonusi za trofeje i eventualni ulazak u Ligu prvaka ili Europsku ligu. Reja je trenirao nekoliko talijanskih klubova, a najveći uspjeh doživio je s Napolijem, koji je iz treće uveo u prvu ligu. Poznat je po temeljitu i strpljivu radu te afirmaciji mladih igrača.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • verdax 17.08.2009.

    reja neće donesti onaj pozitivni psihološki šok koji bi donio ugledni zaccheroni tako da će to lako moguće biti novi promašaj... kako ide izreka: \"nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari!

  • torcidassssssss 17.08.2009.

    nece nama ni dragi Bog pomoci ovu sezonu. Kako to oni misle, triba se znojiti da bi nesto postiga, trcati za svakom loptom, ne je zadrzavati vec raditi brze kratke pasove, al sto ces kad su nam u momcadi skoko, seric i sl. koji su se umislili, triba dati priliku mladjim igracima, a hajduk ih fala Bogu ima

  • ADI_BARCA_DINAMO 17.08.2009.

    makar znamo da ce zaraditi samo tih 350 000 od bonusa nema nista

Komentiraj...
Vidi sve komentare