To je to što me zanima!

Ipak je on velika zvijezda: Allen Iverson odgodio put u Tursku

Nekad velika zvijezda NBA lige Allen Iverson potpisao je dvogodišnji ugovor s Bešiktašem, no karijera mu u Europi nije počela na najbolji način
Vidi originalni članak

Karijera Allena Iversona izvan granica SAD-a ne započinje na najbolji mogući način. Nekad najbolji strijelac NBA lige trebao je u subotu stići u Istanbul, no dolazak je odgodio za početak idućeg tjedna...

Potvrdu Iversonova kašnjenja objavio je turski košarkaški klub na službenoj internetskoj stranici.

Razlog zbog kojega jedanaesterostruki All-Star košarkaš kasni navodno je osobne prirode, točnije, očito je da mu se ne žuri. Kako se navodi, nije se stigao pripremiti za put, pa ga se u Turskoj očekuje u ponedjeljak.

Iverson je s Beşiktaşem potpisao dvogodišnju suradnju vrijednu četiri milijuna američkih dolara, nakon što interes za njegovim uslugama nije pokazao niti jedan NBA klub.

Allen Iverson je 17. najbolji strijelac NBA lige svih vremena s 24.638 koševa, te najkorisniji igrač (MVP) iz 2001. godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • KORTEZ THE KILLER 06.11.2010.

    Iverson je meni kao osoba malčice draži nego kao igrač,dugo vrimena mi je bio naj igrač NBA,djete ulice,nerazmažen,nizak rastom--sve to nekome može biti odbojno kod Ivera--baš to je meni drago kod njega!!!

  • user_51510 06.11.2010.

    nema taj pojma di je Turska :) mora prvo da nađe na karti onda ce da putuje covjek

Komentiraj...
Vidi sve komentare