To je to što me zanima!

Ipak na Istok: Slaven Bilić će preuzeti Lokomotiv Moskvu?

Hrvatski izbornik, umjesto željenog odlaska na Otok, mogao bi trenersku karijeru nastaviti nešto istočnije. Ruski mediji pišu da se najviše interesiraju iz Lokomotiva
Vidi originalni članak

Prema pisanju ruskog portala Sport.ru hrvatski izbornik Slaven Bilić trebao bi nakon Europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini preuzeti moskovski Lokomotiv.

Rusi tvrde da je Bilić dobio ponudu kluba nakon što je postalo izvjesno da će sadašnji trener Lokomotiva José Couceiro dobiti otkaz jer nije uspio izboriti nastup u europskim natjecanjima sljedeće sezone.

Ponude za hrvatskog izbornika počele su stizati sa svih strana nakon što je najavio odlazak s kormila reprezentacije. Iako mu je najveća želja trenirati engleski klub, za njegove usluge zainteresirali su se i turski, ukrajinski te njemački klubovi.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • svemirko 10.05.2012.

    čaćić u repku ...bilić u dinamo....

  • pepelefuj 10.05.2012.

    ajd nek samo ode pa da čaćić preuzme repku ipak je osvojio dvostruku krunu u naj naj ligi svijeta

  • garesnicki_boy 10.05.2012.

    ma da, trebao je naslijedit Guardiolu al' je to odbio jer je mislio da ce Mourinho otić u Chelsea pa je htio klupu Reala, ali sad se to izjalovilo pa su mu ovi iu M.Uniteda javili nek se strpi još godinu dok Fergie ne ode u mirovinu pa ce on preuzet njih, ipak je on jedan od boljih trenera, odmah do Mourinha, ma ne, najbolji je...jedino bi mogo trenitrat NK Moslavinu iz Velike Trnovitice u 4 županijskoj ligi...ide mi na jetru nema pojma ko ni onaj mulavi Čačić iz Dinama...kreten do kretena...

Komentiraj...
Vidi sve komentare