To je to što me zanima!

Ipak nije izdržao: Umro je bivši nogometaš i legenda Cardiffa

Nekadašnji veznjak mlade engleske reprezentacije i Cardiff Cityja Peter Whittingham (35) nije se uspio oporaviti od ozljeda zadobivenih nakon što je pao u jednom pubu te je preminuo u bolnici
Vidi originalni članak

Uz neizmjernu tugu obavještavamo navijače kako je umro Peter Whittingham (35), objavio je na službenom profilu velški nogometni klub Cardiff City

Podsjetimo, prije desetak dana pao je u jednom baru sa stepenica i teško se ozlijedio te je odmah prevezen na intenzivnu. Dio engleskih medija već ga je tad "pokopao", ali kasnije su se ispravili kako je u teškom stanju. No, nakon deset dana borbe, izgubio je dosad najtežu utakmicu, onu životnu. 

Radi se o veznom igraču koji je odigrao 88 utakmica u Premier ligi, zabio četiri gola. Ime je stekao u Championshipu gdje je skupio 399 utakmica noseći dres Derbyja, Aston Ville, Cardiffa i Blackburna u kojem je 2018. završio karijeru. Velška policija pokrenula je istragu, ali zasad nema nikakvih dokaza da bi njegova smrt bila posljedica kriminalnog djela.

Navijači i nogometni klubovi opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

- Peter je prije svega bio obiteljski čovjek i netko tko je mogao podići atmosferu nevjerojatnim smislom za humor te svojom toplinom i osobnošću - napisao je jedan navijač.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 19.03.2020.

    R.I.P

  • cicinakitu 19.03.2020.

    Uopce nije in, nije od korone...

  • komentator__Luka 19.03.2020.

    jeste me uplašili, na prvu sam pomislio umro di maria!

Komentiraj...
Vidi sve komentare