To je to što me zanima!

Ipak nije ozbiljno: Križanac će biti spreman za Engleze

Reprezentativni stoper ozljedio se u Minsku i prve prognoze govorile su da će stanka biti duža. No u Rovinj će Križanac stići spreman, ali i odmoran
Vidi originalni članak

Taj Kornileko, prva bjeloruska špica, u Minsku se nije ni vidio. 'Krivac' je - Ivica Križanac. Omišanin je u prvih 45 minuta odigrao maestralno, bez ijedne greške. Ali potkraj poluvremena je ostao ležati. Početkom nastavka četvrti sudac je digao onaj mali semafor s brojevima 4 i 7. Ivan Rakitić ulazi, izašao je Križanac.
- Dobio je neugodan udarac u patelu, hrskavicu u prednjem dijelu koljena - objasio je nakon utakmice dr. Jurica Rakić i dodao:
- To je jako bolna ozljeda, bojim se da će neko vrijeme biti izvan stroja. No prvo mora obaviti magnetsku rezonancu u Rusiji.
A to 'neko vrijeme' značilo je i da otpada za Bjelorusiju i Englesku u rujnu. No Križanac je obavio pregled i vijesti su sjajne.
- Ozljeda ipak nije ozbiljnija. Radi se o nagnječenju dijela hrskavice, a to je ozljeda koja zahtjeva dva tjedna oporavka - izvijestio je dr. Rakić, koji se čuo s Križance, ali i njegovim klupskim liječnicima iz Zenita.
- Mi vjerujemo da će se Ivica oporaviti i prije tog roka, nadu temeljimo na njegovoj konstituciji i nekim ranijim iskustvima - dodao je dr. Rakić uz napomenu:
- Do početka priprema u Rovinju trebao bi biti maksimalno spreman.
Vijesti su sjajne, jednako kao što je i Križanac sjajan stoper. Drugo poluvrijeme u Bjelorusiji pokazalo je da možemo i bez njega, da Hrvatska ima i alternative, ali bolje je da su svi na okupu. Pogotovo zato što Robert Kovač neće biti spreman, a za Englesku neće biti dovoljni Drpić, Sablić, Vejić... Slaven Bilić nakon Minska je bio odlično raspoložen, nakon ove vijesti bit će još bolje volje.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • hrvoje123456 14.08.2009.

    Aj bas super vijest , bez njega nam je obrana puno slabija , i to se primjetilo u drugom poluvremenu protiv bjelorusa

  • VezanIPriveden 14.08.2009.

    On i Šimunić su jedan od najjačih stoperskih parova na svijetu !!

  • chore-vu 14.08.2009.

    Lijepo je cut da se brzo vraca :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare