To je to što me zanima!

Ipak ostaje: Lampard potpisao novi ugovor sa Chelseajem...

Veznjak Chelseaja i idol navijača pristao je ostati još jednu sezonu na Stamford Bridgeu. Iako je želio dvogodišnji ugovor, Lampard se uspio dogovoriti s čelnicima
Vidi originalni članak

Legenda Chelseaja Frank Lampard (34) pristao je potpisati novi jednogodišnji ugovor sa Chelseajem.

Najbolji strijelac Chelseaja svih vremena dugo je pregovarao sa čelnicima kluba koji su ostali čvrsti u stavu da svom veteranu, koji dres Chelseaja nosi već 12 godina, ne ponude više od jedne godine produljenja. Lampard je dugo inzistirao na dvogodišnjem ugovoru, no čini se da je na kraju presudio vjerojatni dolazak Josea Mourinha na Stamford Bridge.

Stari ugovor Lampardu izlazi na kraju ove sezone, a za njegove su se usluge interesirali brojni svjetski bogataši poput LA Galaxyja, Anžija, Monaca... Iako Chelsea još nije potvrdio ostanak Lamparda, Goal.com javlja kako imaju potvrdu da je Frank potpisao jednogodišnji ugovor.

Frank je pristao i na smanjenje plaće, na njegovom je ostanku u klubu navodno inzistirao i Mourinho, a nije tajna ni da ga navijači 'bluesa' obožavaju. Iako je u početku sezone bio uglavnom na klupi, do sada je skupio već 48 nastupa te zabio 17 golova čime je izbio na prvo mjesto klupskih strijelaca svih vremena.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • JosipGrahovac 15.05.2013.

    Zanimljivo,24 sata objavljuje vijest tolko da je sluzbeno,a na stranici Chelsea ni rijeci o ugovoru...

  • podsvijest 15.05.2013.

    ovu vijest cekam cijelu sezonu, legenda ostaje :)

  • Volim Barcelonu 15.05.2013.

    Naravno kada Mourinho dolazi...da ne nebi potpisao..

Komentiraj...
Vidi sve komentare