To je to što me zanima!

Ircima besplatne pizze kad Francuzi prime gol na SP-u

Za svaki gol koji Francuzi prime na SP-u "Pizza Hut" u Irskoj dijeli besplatne pizze. Meksiko je 2-0 pobjedom protiv Francuza nahranio dosta Iraca
Vidi originalni članak

Irski ogranak američkog lanca restorana "Pizza Hut" dijeli besplatne pizze za svaki gol koji Francuzi prime na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici. Nisu Irci zaboravili način na koji su ih Francuzi pobijedili u odlučujućoj utakmici dodatnih kvalifikacija za SP. Thierry Henry rukom je primirio loptu i asistirao za gol. Pokradeni Irci nadali su se da će doći dan kada će se naslađivati. I došao je. Francuzi su potučeni do nogu. Meksiko ih je pobijedio 2-0 u skupini A, "tricolori" su pred ispadanjem, a Irci - uživaju. Da stvar bude bolja, dobivaju i besplatne pizze. "Pizza Hut" je na svom profilu na Facebooku objavio da u slučaju gola koji prime Francuzi, korisnici samo trebaju pritisnuti  oznaku "Free Pizza". Potom dobivaju pin kojim naručuju besplatnu pizzu. U četvrtak je, s obzirom na poraz Francuza, "Pizza Hut" imao mnogo posla. A kako stvari stoje, utakmica s JAR-om "tricolorima" bi mogla biti posljednja na ovom SP-u. Što znači da nema više pizza za Irce. No, što je komad pizze prema užitku gledanja kako propada onaj koji je na prevaru došao na SP. Neprocjenjivo.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • WebSuperman 18.06.2010.

    ja se jučer nisam veselio, JA SAM VRIŠTAO OD SREĆE!!!! In your face Platini!!!!

  • Kurcoslav 18.06.2010.

    Kaje Francuzi, kaj ćete sad s tih nula golova? phahaha

  • dssddssdsfggdsw 18.06.2010.

    Drago mi je za Mehiiikance, dragi ljudi su (osim onih narko dilera) a Francuzi su nepošteno ušli u prvenstvo te im se karma brzo vratila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare