To je to što me zanima!

Iris Livaja podijelila je poruku: 'Neostvareni su se okomili na Ostvarenog, sve je što oni nisu'

U poruci jednog pratitelja koji je označio Marka i Iris stoji: "Hrvatska (ne)kultura vrijeđanja i govora mržnje s tribina i na društvenim mrežama. Čovjeku je prekipjelo. Respect!"
Vidi originalni članak

Nikad se u povijesti hrvatske nogometne reprezentacije nije dogodilo da jedan njen igrač napusti kamp zbog uvreda koje su mu uputili navijači iste te reprezentacije u njegovoj zemlji. Eto, do sramotnog napada na Marka Livaju (29) u ponedjeljak u Rijeci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok je Zlatko Dalić pokušao objasniti kako je riječ o slučajnosti jer je jedna lopta pogodila dječaka, prava je reakcija HNS-a izostala, Livaja se osjetio uvrijeđenim i nakon 24 sata, u razgovoru s izbornikom odlučio se povući iz ove akcije.

Njegova supruga Iris (43), koja često objavljuje poruke na društvenim mrežama, nije ni ovaj put šutjela.

Nakon što je objavila grafiku muža u dresu Hajduka i reprezentacije uz pjesmu Ivana Mandića "Hrvatska zastava" ("Nije to obična tkanina..."), na Instagramu je podijelila poruku sa ženidbenom privolom uz dodatak "...stijena tvojoj svijesti, sunce tvojim kišnim danima i tišina tvojim olujama. #odprvoga dana".

Kasnije je podijelila objavu jednog pratitelja koji ju je označio, a na kojoj, uz pjesmu Doris Dragović "Ovo je naša krv", stoji tekst: "(NE)OSTVARENI. Hrvatska (ne)kultura vrijeđanja i govora mržnje s tribina i na društvenim mrežama. Čovjeku je prekipjelo. Respect! Neostvareni su se okomili na Ostvarenog jer je on sve što oni nisu, a htjeli bi biti."

Idi na 24sata

Komentari 52

  • slavonac493 07.06.2023.

    Drži se ti kuhinje i radi nešto korisno pametnije.

  • Th 1950 St 3 07.06.2023.

    Marko VOLIMO TE MI...TI SI NAS KRALJ...HAJDUCKA OBITELJ JE TU.

  • kajzanavek 07.06.2023.

    Ima li dole ko sa bar malo objektivnosti? Vi nikad za niš krivu, svi su drugi protiv vas i samo oni su za sve krivi. Daj malo objektivnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare