Obavijesti

Sport

Komentari 52

Iris Livaja podijelila je poruku: 'Neostvareni su se okomili na Ostvarenog, sve je što oni nisu'

Iris Livaja podijelila je poruku: 'Neostvareni su se okomili na Ostvarenog, sve je što oni nisu'

U poruci jednog pratitelja koji je označio Marka i Iris stoji: "Hrvatska (ne)kultura vrijeđanja i govora mržnje s tribina i na društvenim mrežama. Čovjeku je prekipjelo. Respect!"

Nikad se u povijesti hrvatske nogometne reprezentacije nije dogodilo da jedan njen igrač napusti kamp zbog uvreda koje su mu uputili navijači iste te reprezentacije u njegovoj zemlji. Eto, do sramotnog napada na Marka Livaju (29) u ponedjeljak u Rijeci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Dok je Zlatko Dalić pokušao objasniti kako je riječ o slučajnosti jer je jedna lopta pogodila dječaka, prava je reakcija HNS-a izostala, Livaja se osjetio uvrijeđenim i nakon 24 sata, u razgovoru s izbornikom odlučio se povući iz ove akcije.

Njegova supruga Iris (43), koja često objavljuje poruke na društvenim mrežama, nije ni ovaj put šutjela.

Nakon što je objavila grafiku muža u dresu Hajduka i reprezentacije uz pjesmu Ivana Mandića "Hrvatska zastava" ("Nije to obična tkanina..."), na Instagramu je podijelila poruku sa ženidbenom privolom uz dodatak "...stijena tvojoj svijesti, sunce tvojim kišnim danima i tišina tvojim olujama. #odprvoga dana".

Kasnije je podijelila objavu jednog pratitelja koji ju je označio, a na kojoj, uz pjesmu Doris Dragović "Ovo je naša krv", stoji tekst: "(NE)OSTVARENI. Hrvatska (ne)kultura vrijeđanja i govora mržnje s tribina i na društvenim mrežama. Čovjeku je prekipjelo. Respect! Neostvareni su se okomili na Ostvarenog jer je on sve što oni nisu, a htjeli bi biti."