To je to što me zanima!

Iron Mike brutalniji i brži nego ikad! Mogao bi prijetiti i Joshui

Mike Tyson je još jednom pokazao kako to stara škola radi. Kako udara i koliko se brzo kreće, s njim bi bilo opasno odigrati revijalnu partiju šaha ili bele, a ne tek još odraditi boksački meč...
Vidi originalni članak

Rekao je kako se sprema samo da može odboksati tri-četiri runde u humanitarne svrhe, ali kako sumanuto jako udara i kako se brzo kreće... Sve je rekao nedavno i sam, u stilu Michaela Jordana: I'm back. Vratio sam se!

POGLEDAJTE VIDEO: Tyson je brži nego ikad

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mike je u nedavnom videu na Instagramu pokazao kako to 'stara škola' razvaljuje fokusere, a ovaj put je pokazao da je još brži i brutalniji! Bježao je od udaraca kao munja, a zadavao ih kao u najboljim danima. Već nekoliko mjeseci naporno trenira. Prvo se bacio na skidanje kilograma pa doveo tijelo do savršenstva, a onda započeo s tesanjem boksačkih vještina. Tih nekoliko minuta bilo je dovoljno da Mike pokaže što to fali današnjem boksu. Ta žustrina i 'killer instict' koji imaju samo odabrani. 

Mnoge navijače uhvatila je nostalgija i sjeta na ona stara i bolja boksačka vremena, ali onda ih je oraspoložila jedna vijest. Iron Mike je najavio povratak ekshibicijskim mečevima od tri, četiri runde i sudeći prema posljednjem videu, a i načinu života koji vodi u zadnje vrijeme te intervjuu koji je nedavno dao za Bleacher Report gdje je rekao da se nikad nije osjećao bolje, malo tko bi ga i dan-danas mogao pobijediti.

Gledajući ga na treninzima, nemoguće se oteti dojmu da bi Iron Mike mogao pobijediti bilo koga! Naravno, napunio je 54 godine, nije više najizdržljiviji i najjači, ali dojma smo da bi te 3-4 runde mogao boksati s bilo kim, a mogao bi itekako zaprijetiti i najboljim boksačima svijeta poput Anthonyja Joshue i Tysona Furyja. Jer ipak, daleko je današnji boks od onoga što je predstavljao Iron Mike 90-ih.

Kako udara i koliko se brzo kreće, s njim  bi bilo opasno odigrati revijalnu partiju šaha ili bele, a ne odraditi boksačku borbu. Uglavnom, revijalno ili ne... Navijači jedva čekaju - Tysona opet u ringu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • japanokinezjapano 23.06.2020.

    Lako mu je mlatarati po vrećama koje ne uzvraćaju udarce. Recimo protiv Furija bi popio takve batine da mu više nikada ne bi palo na pamet glumiti supermena.

  • DominikLivakovic1 23.06.2020.

    Realno gledajući ako bi se Joshua upustio u bilo kakav boks sa Mikeom, skupljao bi zube po podu, Mr. Staklena Brada bi bio nokautiran u roku 30 sekundi. Ali ako Joshua radi ono njegovo plesanje po ringu i neki sićušni udarac bez približavanja, Mike ne bi imao šanse u ovim godinama. Eh, zlatno doba boksa. Kada se o potresu mozga nije razmišljalo.

  • MateCro 23.06.2020.

    Hrgovic bi ga prebio ko vola.

Komentiraj...
Vidi sve komentare