To je to što me zanima!

Irski navijač ukrao je estonsku trenirku i sjedio kraj izbornika!

Conor Cunningham, navijač Irske iz Corka na utakmicu u Talinn došao je bez karte. Na stadionu je vidio otvorena vrata i ušao. Ukrao je estonsku trenirku i sjeo na klupu
Vidi originalni članak

Genijalni irski navijač Conor Cunningham na prvu utakmicu dodatnih kvalifikacija u Talinn protiv Estonije stigao je u društvu desetorice prijatelja. Nisu imali ulaznice, a na crno su bile preskupe. Njegovi prijatelji pomirili su se s tim da neće ući na stadion, no Conor to nije htio.

- Do Tallina smo putovali 24 sata, preko Londona, Stockholma i Rige. Nakon sve te muke, ni u ludilu nisam želio propustiti utakmicu - ispričao je irski navijač.

Primjetio je da su vrata prostorije unutar stadiona otvorena.

- Ušao sam u prostoriju i ugledao jaknu estonske reprezentacije. Odjenuo sam je, uzeo vreću s loptama u ruke i ušao na teren. Iskreno, nisam znao što dalje - rekao je Conor, koji je za nekoliko trenutaka završio na klupi reprezentacije Estonije.

- Nitko mi ništa nije rekao, mirno sam sjeo na klupu. Tek kasnije sam shvatio da sjedim kraj estonskog izbornika - kaže Cunningham.

I tako je sjedio 15 minuta dok do njega nije došao službenik Uefe.

- Rekao mi je da moram otići. Ali nakon utakmice ponovno sam bio na terenu i grlio svoje idole - dodaje Cunningham.

Irska je u prvoj utakmici riješila sve slavivši 4-0. U drugoj su odigrali 1-1 i plasirali se na Euro. Tamo će Conor imati mnoštvo trenirki za "posuditi" te prozboriti koju s Capellom, Löwom, a možda i sa Slavenom Bilićem

Idi na 24sata

Komentari 14

  • DinoZlee 18.11.2011.

    http://www.youtube.com/watch?v=5TaecFvNiqo Remy car!!!

  • Palmira2 18.11.2011.

    Predobro..

  • Domagojko 17.11.2011.

    ja i frend samo nakon turske završili kod ćosića i u svečanoj loži. popili dvije pive na račun HNSa, a onda su nas skužili i izbacili... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare