To je to što me zanima!

Isaila: Nazvao sam Lucescua i pitao ga za savjet o Dinamu...

Dinamo je favorit. Gledao sam ih na DVD-u. Najviše cijenim Soudanija, Machada, Pinta i Čopa, izjavio je trener Astre, koji se o Dinamu raspitivao kod Lucescua...
Vidi originalni članak

Nisam tip koji se srami uzeti telefon i pitati kolegu za savjet. Da, baš to sam napravio. Zvao sam Razvana Lucescua i pitao ga o Dinamu, rekao je trener Astre, Daniel Isaila.

Dinamo dočekuje rumunjsku momčad u četvrtak na Maksimiru (19.00) na otvaranju nove sezone u Europskoj ligi. Isaila se raspitao kod trenera Petrolula, a dobro je upućen i u navijačku scenu u Hrvatskoj.

- Pitao sam Lucescua za dobre i loše strane Dinama. Mi smo svoj cilj napravili. Izbacili smo Lyon i ušli u Europsku ligu. A ako smo izbacili Lyon, možemo dobiti i Dinamo - rekao je Isaila i dodao: 

- Samo, žao mi je što neće biti navijača. Raspitao sam se kod hrvatskih kolega. Znam što se događa i šteta što neće biti puno ljudi. Nogomet se igra zbog navijača. Šteta što se svađaju s izvršnim predsjednikom i vodstvom kluba - dodao je.

Gostujući trener gledao je utakmice Dinama.

- Dinamo je favorit. Gledao sam ih na DVD-u. Najviše cijenim Soudanija, Machada, Pinta i Čopa. Što se tiče mojih igrača, dobili su plaće. To je najbitnije. Tu nema problema - kaže Isaila.

Dinamu će prijetnja biti napadač Constantin Budescu.

-  Imamo kvalitetu za suprotstaviti se Dinamo. Skupina je teška, ali želimo proći. Mislim da to možemo - rekao je Budescu.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • rimad001 18.09.2014.

    kaj je novinari,sad više ne pišete da nisu dobili plaće ili da ih maltretiraju ili da su gladni,brzo nešto napišite o astri,

  • AntonTrdić 18.09.2014.

    ja se nadam da ce svi profitirati danas

  • bemtima_ter 17.09.2014.

    Čop je najbolji strijelac lige, a u svojim igrama za reprezentaciju u prosjeku zabija 0.63 gola po utakmici!

Komentiraj...
Vidi sve komentare