To je to što me zanima!

Isco odbio kapetansku traku, navijači ga brutalno izvrijeđali

Isco je u vrlo nezavidnom položaju nakon što je došao trener Santiago Solari. Pao je u drugi plan, a od mogućih 900 minuta odigrao je samo 202. Upravo je to mogući razlog zašto je veznjak odbio preuzeti traku...
Vidi originalni članak

Kada se činilo da je burna oluja iza Reala i da je klub uplovio u neke mirne vode, CSKA je dokazao suprotno. Rusi su razbili Madriđane 3-0 na Santiago Bernabeu i tako razbjesnili navijače kraljevskog klub koji su izviždali svoje igrače. Najveću porciju dobio je Španjolac Isco.

Bila je to 74. minuta, kapetan Marcelo je izlazio iz igre i krenuo staviti Iscu traku oko ruke, no ovaj je to - odbio i traku dao Carvajalu. Navijači su ga brutalno izviždali i vrijeđali zbog tog poteza, a svaki njegov kontakt s loptom do kraja utakmice donio je salvu zvižduka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nisam skužio da su mu navijači zviždali, no jedino što mogu reći za Isca je to da je on jako hrabar igrač - rekao je njegov suigrač Carvajal. Tako se, nakon Hajduka, kapetanska trakavica pojavila i u Realu.

Isco je u vrlo nezavidnom položaju nakon što je došao trener Santiago Solari. Pao je u drugi plan, a od mogućih 900 minuta odigrao je samo 292. Upravo je to mogući razlog zašto je veznjak odbio preuzeti kapetansku traku, a čini se da njegovi dani u Madridu polako dolaze kraju. Puno se očekivalo od njega ove sezone nakon što je otišao Cristiano Ronaldo, ali to kao da mu je bio pretežak teret i pružao je sve lošija izdanja.

Ako i dođe do rastanka njega i Reala, red zainteresiranih kupaca je već ugodno popunjen. Tu su City i Chelsea koji duže vrijeme priželjkuju dolazak sjajnog veznjaka.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • AntiMamic1 13.12.2018.

    Ajde se odlucite dali je igrao 202 ili 292 minute od mogucih 900.

  • antemilica 13.12.2018.

    ISCO je nova zrtva Modrica Golden Balla.poslje Ozila,Alonsa,Khedire,Jamesa,Illaramendija.,.sad je i ISCO dosao na red,da ga Luka istjera iz Madrida...Isco je uvijek bio igrac za male utakmice...prelos za veznu liniju,a prespor,premalo golova,asistencija za napadaca...nit smrdi nit mirise,kako bi se reklo...ja sam siguran da ce i Kroos prije napustiti Madrid nego Luka...jednostavno Luka ima u Madridu takav status kao sto je imao Iniesta u Barceloni

  • Dr.Gonzo. 13.12.2018.

    Nadam se kako ce ga Juventus ugrabiti, strasan igrac. Velika pogreska reala ce biti ako ga se odreknu .

Komentiraj...
Vidi sve komentare