To je to što me zanima!

Iskreni Pique: Sudac nije ništa kriv, Bayern je bio bolji od nas

Sudac nije ništa kriv, Bayern je bio bolji, brži i jači od nas. Uopće ne trebamo razgovarati o sucima. Ovo je gotovo nemoguće nadoknaditi, rekao je Gerard Pique
Vidi originalni članak

Barcelona je u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka 'razmontirana' u Münchenu 4-0. Iako je Bayern dva gola dao iz vrlo sumnjivih situacija, Gerard Pique nije htio govoriti o sucima, nego je iskreno priznao da je večeras pobijedila bolja momčad.

- Sudac nije ništa kriv, Bayern je bio bolji, brži i jači od nas. Uopće ne trebamo razgovarati o sucima. Gotovo je nemoguće nadoknaditi ovakav zaostatak, ali dat ćemo sve od sebe u uzvratu - rekao je branič Barce.

Riječi hvale za igru Bayerna imao je i pomoćni trener Katalonaca Jordi Roura.

- Bayernu treba čestitati. Vrlo su jaki, fizički moćni. Mi nismo igrali tako loše u prvom poluvremenu, ali kada su oni zabili na početku drugog poluvremena bilo je teško. Bayern je odigrao fantastičnu utakmicu, dok je nama nedostajalo svježine da bi se njima nosili. Znamo da je situacija teška, ali mi smo Barcelona i borit ćemo se u drugoj utakmici te pokušati pobijediti. Dat ćemo sve od sebe - rekao je Roura te zaključio:

- Sudac je bio jako loš. Donio je nekoliko neregularnih i dvojbenih odluka, ali to nije razlog našeg poraza. Činjenica je da je Bayern odigrao odličnu utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • barcelona12345678 24.04.2013.

    Bravo Pique što si iskren,ali svaka čast Bayernu,odigrali su savršenu utakmicu.Barem da Barcelona odigra kući dobro za svoj ponos,ali ovakav Bayern je prejak.

  • hhrrvvoojjee 24.04.2013.

    Al ovaj Bayern igra to je nenormalno! Milina ih gledat, bas me zanima kakav ce uzvratni ogled biti.. kad nas mandzo krene terorizirati :D

  • ibionda 24.04.2013.

    Veliki val kvazi Barcinih navijača i supportera prelazi k Bayernu :D Nema veze, viva la Barca

Komentiraj...
Vidi sve komentare